efes Napisano 8 Październik 2004 Autor Share Napisano 8 Październik 2004 Z czego panowie dorabiacie sprężyny? Brałem pod uwagę tasmy stalowe z popularnych ,metrówek, może zegarowe ale nie chciałbym wyważać otwartych drzwi.A może zupełnie coś innego.Dzięki za wszelkie sugestie.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gewer Napisano 8 Październik 2004 Share Napisano 8 Październik 2004 Witam.Ja używam taśm od opinania cegieł i innych takowych rzeczyale ostatnio są one zastępowane niestety plastykowymi tasmami.Metalowe taśmy od pakowania sa dobre nie tylko do dorabiamia spręzynek do łudek ale też i innych rzeczy :).pozdr. Gewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 9 Październik 2004 Autor Share Napisano 9 Październik 2004 Dzięki.Nie pomyślałem o tym.Przebijasz zaczepy i hartujesz czy nie ?pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gewer Napisano 9 Październik 2004 Share Napisano 9 Październik 2004 Nie nie bawię się w zaczepy i niehartuje tasma jest na tyle twarda że dobrze sprezynuje.Pozdr. Gewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.