Skocz do zawartości

niezbędnik

pol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Poczas jednych z ostanich poszukiwań (i to cyba na pewno zważywszy na pogodę) udało mi się wyciągnąć niezbędnik Luftwaffe.Ogarneła mnie wielka radość ,która niestety szybko się skończyła.Rebusem jaki zaserwował mi los był i jest nadal problem wyciągnięcia z niego noża.Jestb on na tyle duży gdyż nie chcę go uszkodzić.Dlatego też zwracam się z prośbą o pomoc.Jak wyciągnąć nóż bez jego uszkodzenia?Napewno odpadają pomysły siłowe ,gdyż przy otwieraczu powstało dość rożne pęknięcie.No i druga sprawa.Czy istnieje jakis sposób wypełnienia dziur w ów niezbędniku.
P.S.W doskonałym stanie zachował się tylko widelec z sygnaturami (ch S41).
za wszelką pomoc z góry dzięki
pozdro Pol
Napisano
a wsadz go do octu na jakieś 10 godzin potem sprawdz czy dało rade jak nie to zrob tak zmieszaj 2 szklanki octu szklanke wody najlepiej destylowanej i lyzke soli wszystko zamieszac nie pic ale wsadzic przedmiot i uwaznie obserwowac w zaleznosci jak jest zapuszczony powinien puszczac osad ale trzeba to naprawde kontrolowac jest jeszcze metoda elektrolizy bylo opisane na forum czesc

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie