marecki1341 Napisano 4 Październik 2004 Autor Share Napisano 4 Październik 2004 cześć mam pytanie mam pare hełmów już poszpachlowanych i pomalowanych i tu się rodzi następne pytanie chętnie nalepiłbym sobie nanie kalkomanie ale niechce wydawać na nie tyle kase ile naprzykład jest na allegro cena jednej sztuki wacha się od 15zł do 25zł i moje pytanie jest takie gdzie można kupić i czy wogle się gdzieś dostanie ten papier do kalkomani wodnych i jeszcze jedno pytanko czy jest jakaś firma która zajmuje się produkcją syturopianowych głów tych na które kładzie się hełmy jeśli tak to prośłbym o link poazdromarecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 Chłopie kalkomanie to bardzo misterna robota. Druk wielowarstwowy itd... Nie zrobisz ich sam. To co sam stworzysz będzie tylko je przypominalo. Takze komponentów jak papier nie kupisz w zadnym sklepie. Zdecydowanie polecam te za 15 złotych. Są idealne. Głowy tez znajdziesz na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki1341 Napisano 4 Październik 2004 Autor Share Napisano 4 Październik 2004 dzięki za odpowiedzi jednak chyba kupie te z allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 Polecam kolegę z Allegro, który sprzedaje komplety po 20 zł. Niestety aktualnie nicka nie pamiętam, ale to ten który ma najszerszą ofertę :)PzdrAnaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 yanik3 :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Nie, to Darek_Koscinski. Niestety Panzer ;)Anaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 ja mimo wszystko polecam kalki yanik3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 Witam.Ja polecam kalki sprzedawane przez romper-pomper. Są ekstra. PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 no akurat tu słyszalem ze mają pewne odchylenia rozmiarowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.