Skocz do zawartości

kalkomanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
cześć mam pytanie mam pare hełmów już poszpachlowanych i pomalowanych i tu się rodzi następne pytanie chętnie nalepiłbym sobie nanie kalkomanie ale niechce wydawać na nie tyle kase ile naprzykład jest na allegro cena jednej sztuki wacha się od 15zł do 25zł i moje pytanie jest takie gdzie można kupić i czy wogle się gdzieś dostanie ten papier do kalkomani wodnych i jeszcze jedno pytanko czy jest jakaś firma która zajmuje się produkcją syturopianowych głów tych na które kładzie się hełmy jeśli tak to prośłbym o link

poazdro
marecki
Napisano
Chłopie kalkomanie to bardzo misterna robota. Druk wielowarstwowy itd... Nie zrobisz ich sam. To co sam stworzysz będzie tylko je przypominalo. Takze komponentów jak papier nie kupisz w zadnym sklepie. Zdecydowanie polecam te za 15 złotych. Są idealne. Głowy tez znajdziesz na allegro.
Napisano
Polecam kolegę z Allegro, który sprzedaje komplety po 20 zł. Niestety aktualnie nicka nie pamiętam, ale to ten który ma najszerszą ofertę :)

Pzdr
Anaba

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie