Gość Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 Czy ktoś ma dośwaidczenia z wykrywaczami compas? Zastanawiam sie nad jego wyborem. Jak sie maja do innych np do minelabów ,whitesów? szczegolnie na militaria.
mrand Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 Testowałem ten sprzęt. Mam aitesty", trochę doświadczenia i uwag. Aby nie urządzić tu magla napisz na adres prywatny. PozdrawiamMrand
panzerule Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 o jaki model compassa pytasz?Bo ja mam jakies doswiadczenie tylko z jednym.
Gość Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 chodzi mi w szczegolnosci o model coin scanner pro.
panzerule Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 wlasnie posiadam ten model, przed nim mialem hs-3.Wiec moja opinia bedzie raczej bardzo pozytywna.Chodzilem z cewka 8 cali,ladnie lapie wszystko na glebokosc saperki.Obecnie chodze z 12 cali,mialem jeden wypad z nia i jestem bardzo zadowolony.Co do samego wykrywacza :jest wygodny w chodzeniu,rozumiem przez to ze nie ma w nim jakis tajemniczych bajerow,latwy w obsludze.chodze z nim kilka miesiecy i stwierdzam iz ma zajebista dyskryminacje,Dzieki 3tonowemu sygnalizowaniu + wskaznik nie kopiesz smieci tylko to co chcesz,ladnie lapie kolor,co do militri to zwykle te wieksze.Od dnia gdy kupilem ten wykrywacz nie schylilem sie po odlamek,dla mnie to wielki +.Oczywiscie nie moge wypowiedziec sie o innych wykrywkach z twojego pytania ale moge w odpowiedziec na wszystkie na temat compassa,oczywiscie na ile mi wiedza pozwoli.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.