woojec Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Napisano 26 Wrzesień 2004 Mam prośbę do użytkowników wykrywki o symbolu Garrett GTI 1500. Mam tylko jedna prośbę - AIR TEST, monetami PLN - 1 i 2 zł. Jeśli ktos posiada ten sprzęt i może coś o nim powiedzieć to proszę podzielic się swoimi uwagami. Pzdr, Woojec
andarian Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 Witam. GTI 1500 to calkiem fajny sprzecik, jak chcesz moge Ci wyslac jego karte katalogowa. Tak czy inaczej skontaktuj sie ze mna na priv... To paroma ciekawostkami sie podziele. Pozdrawiam, Andarian.
proscan Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 Woojec kupił Tejona, o ile się orientuję. Andarian - za późna reakcja.proscan
woojec Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 Dzięki andarian za dobre chęci !!Dostałem trochę informacji w sklepie V 2 i mogłem go ; dotknąć ;Proscan ma rację, kupiłem Tejona.pozdrawiam - woojec -
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.