Gość Napisano 3 Listopad 2002 Napisano 3 Listopad 2002 Ostrzezenie przed NDW z TVN. Ostatnio pisza listy do ludzi i grup poszukiwawczych z prosba" o wspolprace przy tworzeniu programow.Ja sie juz kiedys nacialem. Dalem im pomysl i scenariusz. Nie chodzilo mi o kase tylko o ewentualne uczestnictwo na planie. Dupa. Nie odezwali sie nawet a w 2 miesiace pozniej obejrzalem sobie odcinek z MOIM programem. Moglbym ich podac do sadu i zadac kasy ale na moje nieszczescie maile ktore wymienialismy wylecialy w kosmos razem z dyskiem twardym.Wiec ostrzegam bo znowu moi znajomi dostaja maile od Nie do Wiary. Oszczedzcie sobie rozczarowan i kompromitacji bo inna sprawa jest tez fakt ze nawet jak sie dogadacie to program wyglada inaczej niz ustalono. Nawet p. Witkowski ostatnio na nich narzekal ze znowu zrobili z niego naiwedzoengo.To tyle. Mysle ze cwaniakom z NDW warto odmowic i ich pogonic. Bo przez nich tez nasze srodowisko ma klopoty ze strony konserwatorow a poza tym wychodzimy w tych naiwnych programach na bande idiotow.Bergmann
eksplorator Napisano 3 Listopad 2002 Napisano 3 Listopad 2002 Wpełni się zgadzm z kolegą miałem okazje widzieć jak taki program powstaje to to jest totalny ZOONK!!Całe szczęście że nie uczestniczyłem w tym teatrze.A co do kasy to niemaa się spodziewać co kokosów bo panowie z NDW dadzą koszulę no kurteczkę i zaproszą na obiad.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.