rozi Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Ostatnio na wypadzie znalazłem fajną odznake ale jest troche zaśniedziała.Jak to można wyczyścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 ostrożnie!! ;)pozd. wons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 od 30 - 60 minut wymoczyć w kwasku cytrynowym a póżniej pod wodą dokładnie wypucować.pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 A z jakiego metalu ta odznaka?Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2004 nie wiem chyba jest pozłacana bo gdzieniegdzie widać złote plamki ale dokładnie nie moge powiedzieć:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KWIAT-JABLONI Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 KWASEK CYTRYNOWY JEST DOSYC ZRACY I DOBRY JEST DO ,, ZIEMNIAKOW '' . JA TYLKO CZYSZCZE PASTA DO ZEBOW + WRZACA WODA A CO NIE ZEJDZIE ZOSTAWIAM , CZASOWY OSAD MA TEZ SWOJ UROK . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.