Hades Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Napisano 20 Wrzesień 2004 To co dzisiaj zobaczyłem w najnowszym wydaniu Życia Bytomskiego" To już przesada... za 700 zł ....
Hades Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Napisano 20 Wrzesień 2004 jak za mało wyraźne a jesli ktoś by chciał łądniejszy skan to piszcie na maila
jaca2003 Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 Ręce opadają.Ale myslę że jeszcze podniusłbym siekierę aby takim ręce przy samej dupie upier...ić.Pozdrawiam
wons Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 Najgorsze jest to, że będzie coraz więcej takich przypadków. Nie chodzi tylko o złom, ale też o rozkopywanie grobów. W ten sposób niszczeje wiele dobra. Niedaleko mnie w zeszłym roku ktoś powyciągał wszystko, co można było sprzedać z niezamieszkanego pałacyku. Dziś nie ma tam nawet granitowych schodów i krawężników. Aż człowieka szlag trafia! A i tak jak kogoś się złapie, jest to mała szkodliwość czynu"... wons
jaca2003 Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 wons nie pękaj. jak cię dopadną z saperka piszczałką i dopiero co wydartym mauserkiem to już podpadniesz pod terroryzm.pozdrawiam
wons Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 Tak... Tacy jak my, to za garść łusek pójdą siedzieć! A tacy jak oni?pozd. wons.
jaca2003 Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 sam stwierdziłes ze to mała szkodliwośc społeczna czynu no co najwyzej drobne wykroczenie karane mandatem.I przede wszystkim to wszystko jest z głodu(alkocholowego zapewne0.Pozdrawiam
Hades Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Napisano 20 Wrzesień 2004 Nie mówię, że jestem tam jakimś człowiekiem znającym się tak bardzoi na sztucę... ale LUDZIE!!!!! ZOBACZCIE JAK TA RZEŹBA WYGLĄDAŁA!!!! i w co się przemieniła.. pare dni picia ??????
jaca2003 Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 hhm dla nich 600 zł na pieciu to tak gdzies będzie ze 12 godzin picia.
wons Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 wiecie co? Nie wszystko można traktować tak, że kasa za złom idzie a przelew". Mnie też szlag trafia, jak słyszę o takim niszczeniu, ale temu winne jest nasze prawo. W wiosce obok mnie facet w zeszłym roku powycinał zabytkową aleję kasztanów i lip. Przyciągnął je do siebie na podwórko i zamienił na drewno opałowe. Zamierzał je sprzedać. Oczywiście policjanci nie musieli go długo szukać... Ale gościu miał na utrzymaniu rodzinę, wszyscy niepracowali (u nas nawet na sezonówkę ciężko się dostać), zasiłek dostawał strasznie mały... Z tego, co ustaliła policja, od kilku dni jego dzieci chodziły po znajomych, żeby coś zjeść... Facet zrobił to w akcie desperacji, by wyżywić rodzinę. Temu jest winne nasze prawo. wons
jaca2003 Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 W akcie desperacji zbieram ekipe.Wszyscy chętni mile widziani z własnym sprzętem.Będe ciął na złom rzadowe i poselskie auta.Może jak zaczną chodzić piechotą to zobaczą i zrozumieja co w tym kraju naród boli. I tyczy to się również poprzednich osłów i ministrów z Buzkiem na czele.Zgłoszenia przyjmuję na tym forum.Pozdrawiam
Hades Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Napisano 20 Wrzesień 2004 Hmmm. jeśli poszło na wódkę.... to wszyscy wiemy co o tym myśleć .. ale tak jak wons mówi... jeśli zmusiał ich do tego sytuacja życiowa.. czy to ich usprawiedliwa?? Czy można szukac w ten sposób zarobku ? przecież to kradzież... nie wiem ...sam ...
stedke Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 jaca2003 zglaszam sie jako pierwszy:Dmam mozliwosc zalatwienia nozyczek pneumatycznych takich jak uzywaja w ratownictwie strazacy:)pozdrawiam
jaca2003 Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 Ciekawy pomysł z tymi nożyczkami. zastanawiam się czy by icg nie użyć do ucinania paznokci (razem oczywiscie z dalszą częścią no tą z kąd wyrastają)u ludzi piszących durne ustawy i przepisy prawne.Może to by coś dało?Oczywiscie dopiero gdzies tak po setce wykonanych maniciurów.Pozdrawiam
dominic Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 cze ,rzezby szkoda mysle ze zawsze ktos widzial lecz mu nie przeszkadzalo od przechodnia do skupu zlomu ,w polsce jest tzw.dobro spoleczne,jakt nikt nie bierze to ja wezme:}'u mnie ze srodka poligonu z toru cwiczen pocieli czolgi i nikt nie zauwazyl [lub nie chcial]nie jestem specjalista ale zeby tam wjechac to juz potrzeba ciezkiego sprztu zeby pociac i zaladowac tez kilku ludzi a do okien jednostki az 400metrow :} wiec moze po prostu armia sie dzieli tym co ma :}:}:}pzdr z wesolej[wawa]
Mirass Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 Witam. Ale poco zaraz nożycami, wystarczy 15-to kilowy młot......Mirass
jaca2003 Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 Sądzisz że działanie jest podobne?Pozdrawiam
wons Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 Jaca2003 ja też mogę z Tobą tworzyć tę ekipę! Pożyczę z jednostki samochód z pełnym wyposażeniem (agregaty, piły, nożyce i rozpieraki ...). Co prawda mam do Warszawy trochę daleko, ale chęci to załatwią! PS: wezmę też zestaw młotków :)
Gość Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 przecież żujyem w Polsce!!! Czego wymagać!! Kraj złodzei i debili!!! Za długo nie było wojny, populacja by spadła o 40% to i by sie normalniej zrobiło. Wstyd mi za to, ze jestsm Polakiem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.