eksplorator Napisano 29 Październik 2002 Autor Napisano 29 Październik 2002 Witm czy ktoś z państwa oglądał w ubiegłom niedziele ostatnie sensacje TVN ??????I dziwić się potem że wprowadza się ustawę utrudniającą prace eksploratorom ja się powoli nie dziwię!!!!!!!A tak to zna ktoś tych ludzi co tam tak dumnie opowiadali o tym jak to samoloty wyciągali z podziemi???? Atak na marginesie to znowu kupa sensacji i nic konkretnego typowy program TVN Pozdrawiam wszystkich i życze więcej tak edukacyjnych programów :-))))))))
Gość Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 No ten program to mnie już całkowicie dobił. Opowieści o tunelu prowadzącym rzekomo aż do Poznania (bo idzie się i idzie, a końca nie widać ;) normalnie mnie zwaliły z nóg ...
Gość Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 na transmisji sejmu raczej sie nie zarabia , !!!każdy ma po to głowę żeby myśleć ... co sie ogląda.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.