Gość Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 szukam informacji o statkach z betonu, budowanych przez niemcow w okresie II wojny. czy ktos moze bylby w stanie mi pomoc?
past Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 wejdz na forum www.poszukiwanieskarbow.com temat był drążony
Red alf Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 Witam!Proponuje zajrzeć na strone www.pertus.com.pl/~pefu lub skontaktować się z autorem Przemkiem Fedorowiczem pefu@pertus.com.pl
Red alf Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 Dokłdny adres tego artykułu to http://web.pertus.com.pl/~pefu/html/pl_public2.htm ale całą stronke też warto obejrzeć.
Gość Napisano 17 Listopad 2002 Napisano 17 Listopad 2002 Z betonowcami spotkałem się przy okazji zbierania informacji o bateriach nadbrzeżnych na Pomorzu Środkowym. Pisali o tym w Głosie Koszalińskim lub Pomorza Barnowski lub Jolanta Nitkowska-Węglarz. Stocznia betonowców, jeżeli dobrze pamiętam (na 90%) była w Darłówku. Jeżeli Ci na tym bardzo zależy to mogę poszukać tych artykułów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.