kudi Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2004 czescprobowaliscie grac w opcji multiplayera??jakos nie moglem znalezc zadnego serwera ani zalozyc swojegomoze komus udala sie ta sztuka??pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 z tego co wiem musisz sie z kims umowic i zagrac na ip" choc mi sie nigdy nie udalo zagrac w ten sposob innym dziala mi nie :(" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2004 to moze sie umowimy na rozgrywke??pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 ja nawet bardzo bym chcial ale niestety nie moge brak czasu i roznica czasowa 6 godzin pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz aka tiger Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Ja wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart MG 42 Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 A masz Hamachi ( jeśli żle napisałem sorka )???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.