Gość Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 Witam. Czy ktos cos wie na temat tej piszczalki. Wyglada dosyc ciekawie i cena tez jest interesujaca (700pln). Jesli ktos z tym biegal lub cos wie od strony praktycznej tego ustrojstwa, to bardzo prosze o opinie.Pozdrawiam.Kris
proscan Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 Temat wraca jak bumerang.Pomyśl tylko nad jednym i zapytaj sprzedającego - niech Ci poda adres serwisu zajmującego się naprawą tych wykrywaczy. Jesli Ci powie że można odesłać do niego - po zastanów się czy za pół roku, czy rok, czy dwa jego adres będzie aktualny.Obawiam się, że najbliższy serwis jest u producenta, czyli w Szanghaju.Nie sposób inaczej nazwać kupującego jak ciężki frajer".Ale kto wie - może jest innaczej niż piszę.A tak poza tym - to wykrywaczyk (dosłownie - malutki jak dla dziecka) wyglada sympatycznie i nawet działa. Ale 700zł za zabawkę, to trochę za dużo.W Wielkiej Brytanii (gdzie ceny na wszelkie wykrywacze są o wiele wyższe) kosztuje ok 60 funtów. I tyle jest wart.proscan
Kris de Menago Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 Danke. Mysle ze reszta na temat tego wykrywacza juz jest milczeniem. Temat serwisu faktycznie jest tu wazny.Najlepiej bylo by zakupic cos polskiego wytworcy lub z pewnym serwisem.Przesledzilem juz dyskusje na forum i w sumie cos juz pomalu typuje w kategorji cenowej ~ 1000pln.Moja samorobka sie sypie, nie mam juz do niej nerwów. Pozdro.Kris
Gość Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 jak potrzebujesz dobrego wykrywacza na militaria to proponuję Bartka3 mam go od 3 miesiecy i rewelacja... niech sie schowają Jable, Smętki itp :-)
heres73 Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 witaj,jeśli chcesz wykrywacz do 1000zł,polecam Bounty huntera Tracker 4 ,kosztuje teraz chyba 790zł i jak dla mnie to jest super,chodzę z nim już trzeci rok i wogule nie narzekam a rezultaty są wspaniałe,pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.