Skocz do zawartości

Wykrywacz Kingstronic (MD-3010)

Gość Kris de Menago

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Czy ktos cos wie na temat tej piszczalki. Wyglada dosyc ciekawie i cena tez jest interesujaca (700pln). Jesli ktos z tym biegal lub cos wie od strony praktycznej tego ustrojstwa, to bardzo prosze o opinie.
Pozdrawiam.
Kris
Napisano
Temat wraca jak bumerang.

Pomyśl tylko nad jednym i zapytaj sprzedającego - niech Ci poda adres serwisu zajmującego się naprawą tych wykrywaczy. Jesli Ci powie że można odesłać do niego - po zastanów się czy za pół roku, czy rok, czy dwa jego adres będzie aktualny.

Obawiam się, że najbliższy serwis jest u producenta, czyli w Szanghaju.

Nie sposób inaczej nazwać kupującego jak ciężki frajer".
Ale kto wie - może jest innaczej niż piszę.

A tak poza tym - to wykrywaczyk (dosłownie - malutki jak dla dziecka) wyglada sympatycznie i nawet działa. Ale 700zł za zabawkę, to trochę za dużo.

W Wielkiej Brytanii (gdzie ceny na wszelkie wykrywacze są o wiele wyższe) kosztuje ok 60 funtów. I tyle jest wart.

proscan
Napisano
Danke. Mysle ze reszta na temat tego wykrywacza juz jest milczeniem. Temat serwisu faktycznie jest tu wazny.
Najlepiej bylo by zakupic cos polskiego wytworcy lub z pewnym serwisem.
Przesledzilem juz dyskusje na forum i w sumie cos juz pomalu typuje w kategorji cenowej ~ 1000pln.
Moja samorobka sie sypie, nie mam juz do niej nerwów. Pozdro.
Kris
Napisano
jak potrzebujesz dobrego wykrywacza na militaria to proponuję Bartka3 mam go od 3 miesiecy i rewelacja... niech sie schowają Jable, Smętki itp :-)
Napisano
witaj,jeśli chcesz wykrywacz do 1000zł,polecam Bounty huntera Tracker 4 ,kosztuje teraz chyba 790zł i jak dla mnie to jest super,chodzę z nim już trzeci rok i wogule nie narzekam a rezultaty są wspaniałe,pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie