Skocz do zawartości

White's 6000/Di Pro Plus

Gość szkop

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
mam do kupienia taki wykrywacz
White's 6000/Di Pro Plus czy ktos pracowal na nim??? i jak sie sprawuje?? lubie militaria a czasem i monetki , za wszelkie uwagi na ten temat dziekuje:)
pozdr.
Napisano
i jeszcze jedno czy jest to stara konstrukcja czy nowa? i czy warta jest swieczki:)
pozdr.
Napisano
Witam,

6000 Di Pro Plus to konstrukcja z przełomu lat 80/90. W stosunku do nowszych modeli serii 6000 nie posiada regulacji czułości przedwzmacniacza (signal balance) oraz nie ma trybu Hot Rock.

No i cewka raczej 8 cali, a nie 9,5 ja w nowszych egzemplarzach.

Wykrywacze 5900/6000 są w moim odczuciu najlepszymi wykrywaczami analogowymi na świecie, czego dowodem jest fakt, że są do dzisiaj produkowane (oczywiście w innej formie, zmodernizowane i unowocześnione).

Wszystko zależy od ceny i stanu wykrywacza.

proscan
Napisano
witam cena jest jego okolo 1200zl warto dac za niego tyle??? jest raczej w dobrym stanie
pozdr.
Napisano
Jeśli pytasz o ten sam wykrywacz o kórym była dyskusja na forum poszukiwanie skarbów (ten z Ebay-a), to zwracam jeszcze uwagę na 2 rzeczy:

Facet nie ma zasobnika na baterie (skąd wie, że wykrywacz dobry ?). Koszt nowego zasobnika to ok. 100zł.

Wykrywacz ma na >50% kabel do wymiany.

To tyle tytułem uzupełnienia.

proscan
Napisano
przeszedl obok:) moze nastepnym razem, a teraz pytanie do Proscana czy dal bys mi jakis kontakt do Ciebie bo jeszcze pewnie bede mial kilka pytan nastepnym razem :)
pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie