Gość Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 witamZastanawiam sie nad zmiana wykrywacza i rozpatruje pomiedzy nowym Bartkiem i Rutusem jaki bedzie lepszy???, szukam zazwyczaj militariow ale i na monetki tez lubie czasem wyskoczyc , a cena jest obu zblizona czy robil ktos porownania tych najnowszych wykrywaczy?? pozdr
Piorek Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 O jednym i drugim sporo napisano juz na tym forum, poczytaj opinie i wybierz sam:)
Gość Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 Tez mnie to ciekawi czy porownywal ktos tez dwa wykrywacze ze soba? i ktory ma lepsze osiagi bo cena jest zblizona, a czy osiagi tez sa zblizone a moze jakis inny jest lepszy w tej cenie?
Kopi Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 Witam.Wszystko zależy od twoich preferencji. Ja np. szukam głównie w statyku a w dynamiku bardzo niewiele. Szukałem więc wykrywacza ststycznego z dyskryminacją oraz posiadacego też tryb dynamiczny który może być bez dyskryminacji. Niestety większość piszczałek ma na odwrót. Musisz sam wyznaczyć poprzeczkę jaką wykrywka ma spełniać. Zasięgi w większości wykrywaczy są do siebie zbliżone, nie ma oszałamiających różnic (sprawdzałem chyba z 5 rodzimych produkcji podobnej klasy przed zakupem). Główne różnice to waga, żarłoczność baterii, ergonomia. PozdrawiamKopi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.