Gość Napisano 15 Styczeń 2002 Share Napisano 15 Styczeń 2002 Spojrzałem na styczniowy numer w internecie i szczena mi opadła. Dlaczego taki ladny Odkrywca stał się nagle i niespodziewanie takim brzydkim Odkrywcą? Co redakcji przeszkadzała ładna gazeta!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Styczeń 2002 Share Napisano 15 Styczeń 2002 byle w środku było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Styczeń 2002 Share Napisano 17 Styczeń 2002 oładka jest o.k. nie ma się czego czepiać !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Styczeń 2002 Share Napisano 17 Styczeń 2002 No i nawet zawartość jest bardzo ciekawa:) wiec chyba stary przesadzasz z ta ochydą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Styczeń 2002 Share Napisano 18 Styczeń 2002 Mi też sie podoba ta nowa okładka, nawet bardziej niż stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Styczeń 2002 Share Napisano 18 Styczeń 2002 Okładka jest gites malkontenci. Byle tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Styczeń 2002 Share Napisano 20 Styczeń 2002 Ważniejsza jest zawartość niż opakowanie. Ja osobiście się ciesze że niema już tyle o rycerzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.