Gość Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 witam poszukuje ludzi na wspulne wypady na wykopaliska lub wymiany informacjami lub znaleziskami, z bylych wojewudztw Zamojskiego , Chelmskiego i okolic vickers@wp.plpozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 cze monety czy militaria jaki masz wyk?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 witamna militraia na zwyklego pyrkacza:) a na monetki milem kopie Gareta ale mi sie rozlecial:( i szukam teraz jakiego na monetki jeszcze:)pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 moze sie znamy z ok jozefowa i [rzymkow ]ja z wawy ale lubie twoje rejony niedlugo bede tam jechal pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 witam ja w te strony sie nie zapuszczalem tak bardzo ale w okolicach Krasnobrodu bywalem:) jua mieszkam pomiedzy Zamosciem a Chelmem, ale kiedy rozmawilem z kolega ktory jezdzil w okolice Twoje i bardzo ladne fanty przywozil:))pozdr.Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.