Skocz do zawartości

Mielec i okolice

Gość ViN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Interesują mnie działania wojenne na terenie Mielca i okolic za info z góry dzięki .Pozatym jutro wyruszam w teren pierwszy raz. Ide w ciemno narazie ale zobacze jak to będzie.
Napisano
....mój pierwszy raz,pamiętam jak dziś poszedłem szukać militariów a natknąłem się na pogański cmentarz i przegnany zostałem przez leśniczego ,ale to był pierwszy raz i mnie bardzo wciągnął mimo że skorup do domku nie zabrałem .....
Napisano
czesto tam kopie jak jestem na wakacjach ogolnie mozna cos fajnego znalezc ale jet duzo pociskow za Smoczką
Napisano
skąd jesteś może pokopiemy razem kiedyś.Pozatym właśnie za smoczką w lasach znalazłem ciekawy bunkier jeżeli można to nazwać bunkrem kwadrat 3na 3 pod ziemią głęboki na 1 .70 około, właz na 70 na 70 .W pobliżu znalazłem kilka łusk i cztery rurki o długości około 50 cm ,średnica otworu 1cm,narurkach są dwa kołnierze jeden na początku drugi około 35cm długości rurki.Reszta to kupa złomu odłamki jakieś i to by było na tyle . Natępna wyprawa niedziela 7.00 ty razem uderzam na Wole Ociecką oboK Blizny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie