Monti Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 Kampania reklamowa juz była w prasie,teraz tylko protestowac mozna.Zaznaczm,że nie jestem powiązany z żadną partią polityczną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 A wystąpienie przeciwko kłamstwu to nie żenada.Dzięki temu że na wiekszość rzeczy przymykamy oko lub nam się nie chce zająć stanowiska(nam-Polakom)jest jak jest i nikt z nami nie będzie sie liczył.Przykładem jest powstanie tej gry.Życzę tym co na górze" więcej rozumu i trochę godności,honoru,a do takich rzeczy nie będzie dochodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 ja gdziesz czytałem , że któraś redakcja skontaktowała się z polskim dystrybutorem , i co się okazało -- gra nie jest antypolska , a dodatkowo w polskiej wersji jest broszura. Przypuszczam że sam dystrybutor zrobił szum-- taka reklama kosztowała by majątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 cze niestety polak jest na tyle dziwna bestia ze i tak bedzie kupowal:{:}:{ moze zajrze 1go pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.