Monti Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Kampania reklamowa juz była w prasie,teraz tylko protestowac mozna.Zaznaczm,że nie jestem powiązany z żadną partią polityczną :)
Monti Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 A wystąpienie przeciwko kłamstwu to nie żenada.Dzięki temu że na wiekszość rzeczy przymykamy oko lub nam się nie chce zająć stanowiska(nam-Polakom)jest jak jest i nikt z nami nie będzie sie liczył.Przykładem jest powstanie tej gry.Życzę tym co na górze" więcej rozumu i trochę godności,honoru,a do takich rzeczy nie będzie dochodzić.
past Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 ja gdziesz czytałem , że któraś redakcja skontaktowała się z polskim dystrybutorem , i co się okazało -- gra nie jest antypolska , a dodatkowo w polskiej wersji jest broszura. Przypuszczam że sam dystrybutor zrobił szum-- taka reklama kosztowała by majątek.
dominic Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 cze niestety polak jest na tyle dziwna bestia ze i tak bedzie kupowal:{:}:{ moze zajrze 1go pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.