torba5 Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 Mnie się podoba a że lubię się chwalić nic nie poradzę (upośledzenie z dzieciństwa) pzdr Rafi
torba5 Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 ALE MI SIĘ PORĄBAŁO WŁADOWAŁEM TRZY TE SAME FOTY SORRY
Gość Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Witam!!uważaj chłopie bo mozesz miec okazję pochwalić się przed wymiarem sprawiedliwości, a oni odpowiednio wynagrodzą twoja pasję. Swoją drogą stan idealny.pozdrawiam
fuks Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 tg13 ma rację. Wiedzą już że jesteś z Chorzowa, znają Twój mail i nr telefonu komórkowego. Teraz już krok by Cię namierzyć i sprawdzić, czy masz na tę pukawkę pozwolenie....
Gość Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 No ładny ZDEZAKTYWOWANY EGZĘPLAŻ KOLEKCJONERSKI super i gratuluje ... aco do tych z
Gość Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 Słyszałem o takim przypadku (nie wiem, czy to prawda), że zabiorą, przebadają, stwierdzą, że to nie broń i napiszą, że w toku badań przedmiot został zniszczony, więc guzik dostaniesz spowrotem, no może protokół zniszczenia ;-)).Pozdro
osterode Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 torba5 polecam metodę partzancką:szmaty w smar,mosina w szmaty a całość do ziemi tylko daleko od domu.a zdjęcia wziąłeś z internetu.i twardo tłumacz sie że Ty tylko meteoryty lubisz:)pozdrawiam
Pioterek Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 u mojego kolegi byli i znaleźli pospawaną ppsz-kę. Można z niej oddać suchy strzał. Przeszukali mieszkanie, obejrzeli kolekcję łusek, odznaczeń... i powiedzieli żeby sobie lepiej dobierał kolegów, bo oni musieli go odwiedzić przez kogoś życzliwego. Wszystko co miał mu zostawili, choć mogli się przyczepić. Byli to normalni policjanci i szukali przestępców, a nie frajerów dzięki którym mogli by sobie polepszyć statystyki.
torba5 Napisano 27 Sierpień 2004 Autor Napisano 27 Sierpień 2004 Karabinek przywieziony z niemiec z pełnymi papierami profesjonalnie zdekowany przez rusznikarza,żadne tam spawy tylko kołki w lufie oraz w komorze,ale wszystkim którzy się o mnie martwią wielkie dzięki,a człowiek tylko się pochwalić chciał ech pzdr Rafi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.