Skocz do zawartości

Dla fanów mosina

torba5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!!
uważaj chłopie bo mozesz miec okazję pochwalić się przed wymiarem sprawiedliwości, a oni odpowiednio wynagrodzą twoja pasję. Swoją drogą stan idealny.

pozdrawiam
Napisano

tg13 ma rację. Wiedzą już że jesteś z Chorzowa, znają Twój mail i nr telefonu komórkowego. Teraz już krok by Cię namierzyć i sprawdzić, czy masz na tę pukawkę pozwolenie....

Napisano
No ładny ZDEZAKTYWOWANY EGZĘPLAŻ KOLEKCJONERSKI super i gratuluje ... aco do tych z
Napisano
Słyszałem o takim przypadku (nie wiem, czy to prawda), że zabiorą, przebadają, stwierdzą, że to nie broń i napiszą, że w toku badań przedmiot został zniszczony, więc guzik dostaniesz spowrotem, no może protokół zniszczenia ;-)).
Pozdro
Napisano
torba5 polecam metodę partzancką:szmaty w smar,mosina w szmaty a całość do ziemi tylko daleko od domu.a zdjęcia wziąłeś z internetu.i twardo tłumacz sie że Ty tylko meteoryty lubisz:)
pozdrawiam
Napisano
u mojego kolegi byli i znaleźli pospawaną ppsz-kę. Można z niej oddać suchy strzał. Przeszukali mieszkanie, obejrzeli kolekcję łusek, odznaczeń... i powiedzieli żeby sobie lepiej dobierał kolegów, bo oni musieli go odwiedzić przez kogoś życzliwego. Wszystko co miał mu zostawili, choć mogli się przyczepić. Byli to normalni policjanci i szukali przestępców, a nie frajerów dzięki którym mogli by sobie polepszyć statystyki.
Napisano
Karabinek przywieziony z niemiec z pełnymi papierami profesjonalnie zdekowany przez rusznikarza,żadne tam spawy tylko kołki w lufie oraz w komorze,ale wszystkim którzy się o mnie martwią wielkie dzięki,a człowiek tylko się pochwalić chciał ech pzdr Rafi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie