Skocz do zawartości

Poszukiwacz z Łodzi

Gość kordelian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Poszukuję kogoś kto pała chęcią wspólnych wyjazdów w teren oczywiście z wykrywaczem. Najlepiej z Łodzi lub okolic.
Napisano
noooo, w Lodzi to jest prawdziwe zaglebie poszukiwaczy, tu na forum calkiem nas bylo sporo, tylko jakos nie udaje nam sie wszystkim spotkac:)
Napisano
jest nas paru
najblizsze spotkanie bedzie za jakies 3 tygodnie bo narazie mamy sesje
chyba ze sie zgadamy w jakims dniu jak bedziemy mieli przerwe
Napisano
bardzo fajnie ze tacy ludzie jak wy potraficie sie zebrac w celu wyprawy na owocne lowy.
mnie akurat tego brakuje. w roku 1998 zakonczylem swoje wojaze z tego wzgledu ze poprostukumpel sie wylaczyl z gry - poprostu zakochal sie w bardzo wymagajacej osobie. pozdrawiam.
Napisano
Mnustwo kopaczy z Łodzi i nie tylko można było spotkać na MWB w chali sportowej.Sam się tam kręciłem i muszę przyznać że spotkałe paru kumpli od łopaty dawno niewidzianych.
Napisano
no ja tez sie pisze na takie wykopki i przy okazji zapraszam na stronke www.bolas.prv.pl
Napisano
Ja też chciałbym się spotkać z wami sam jeszcze nie kopie bo nie mam sprzętu ale za jakiś czas.A teraz chcę złapać trochę praktyki oczywiście po sesji zimowej ale przed letnią
Napisano
Dajcie ludziska szansę podajcie gdzie można Was spotkać
Napisano
no mnie mozna spotkac najczesciej na polibudzie ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie