Gość Napisano 11 Styczeń 2002 Share Napisano 11 Styczeń 2002 Poszukuję kogoś kto pała chęcią wspólnych wyjazdów w teren oczywiście z wykrywaczem. Najlepiej z Łodzi lub okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Styczeń 2002 Share Napisano 11 Styczeń 2002 noooo, w Lodzi to jest prawdziwe zaglebie poszukiwaczy, tu na forum calkiem nas bylo sporo, tylko jakos nie udaje nam sie wszystkim spotkac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Styczeń 2002 Share Napisano 11 Styczeń 2002 jest nas paru najblizsze spotkanie bedzie za jakies 3 tygodnie bo narazie mamy sesje chyba ze sie zgadamy w jakims dniu jak bedziemy mieli przerwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Styczeń 2002 Share Napisano 11 Styczeń 2002 bardzo fajnie ze tacy ludzie jak wy potraficie sie zebrac w celu wyprawy na owocne lowy. mnie akurat tego brakuje. w roku 1998 zakonczylem swoje wojaze z tego wzgledu ze poprostukumpel sie wylaczyl z gry - poprostu zakochal sie w bardzo wymagajacej osobie. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Styczeń 2002 Share Napisano 13 Styczeń 2002 Mnustwo kopaczy z Łodzi i nie tylko można było spotkać na MWB w chali sportowej.Sam się tam kręciłem i muszę przyznać że spotkałe paru kumpli od łopaty dawno niewidzianych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Styczeń 2002 Share Napisano 13 Styczeń 2002 no ja tez sie pisze na takie wykopki i przy okazji zapraszam na stronke www.bolas.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Styczeń 2002 Share Napisano 15 Styczeń 2002 Ja też chciałbym się spotkać z wami sam jeszcze nie kopie bo nie mam sprzętu ale za jakiś czas.A teraz chcę złapać trochę praktyki oczywiście po sesji zimowej ale przed letnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Styczeń 2002 Share Napisano 16 Styczeń 2002 Dajcie ludziska szansę podajcie gdzie można Was spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Styczeń 2002 Share Napisano 22 Styczeń 2002 no mnie mozna spotkac najczesciej na polibudzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.