general1006 Napisano 25 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2004 zakonserwować i czy mozna go czymś wyczyścić?Narazie nie wiem z czego jest wykonany. Początkowo myślałem, że jest srebrny ale jest na nim zielona patyna i nie wiem czy taka występuje na srebrze. Chyba, że przeszła z innego przedmiotu który leżał w ziemi obok. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 25 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2004 foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Możesz odmoczyć przez parę dni w 5% sodce.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2004 dzięki narazie siedzi sobie w parafinie.Dzisiaj dam do sodki.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Jak w parafinie, to musisz przedmiot przemyć rozpuszczalnikiem.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.