sanshin Napisano 20 Sierpień 2004 Autor Napisano 20 Sierpień 2004 Witam!Mam prośbę.Czy ma ktoś moze zdjecia bądź linki do zdjęć przedstwaiających halę dworca głownego we Wrocławiu w czasie gdy wrocław był niemiecki.Chodzi mi głównie o kawiarenki,sklepy restauracje kioski z gazetami i inne szczegóły.Jestem po prostu ciekaw jak ten dworzec wyglądał w czasach niemickich.Będę wdzieczny za wszelkie zdjęcia.pzdrSanshin
POLI Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 Tutaj znajdziesz wszystko czego dusza zapragnie !http://hydral.com.pl/neo/test.php?PHPSESSID=ca2906932c6c30b58af31fd823ff08c5&srch=dworzec+g%B3%F3wny&f=search&rdg1=bud&imageField2.x=60&imageField2.y=13
junior33 Napisano 14 Sierpień 2005 Napisano 14 Sierpień 2005 Mam pytanko.Czy posiada ktoś zdjęcia podziemi Dworca albo wejść do nich.Pozdrawiam.
DJ MHz Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 No tego to ci nie powiemy na tym forum. Przeczyta to jeskiś małolat który nigdy nigdzie nie wchodzi, i nie ma sprzetu. Wejdzie taki tam i potem tragedia bo coś sie stało chłopakowi albo coś. Zapytaj na GG kogoś który bedzie wiedział. Nie pisać jak się wchodzi dla bezpieczeństwa. :) .PozdrDJ MHz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.