Skocz do zawartości

jugowice

Gość maro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy ktoś z Was wszedł do komleksu Jugowice ?Które wejście jest możliwe do przejścia?
Napisano
Jak jestes chudy to sie przecisniesz przez szczeble na nr 1... jak nie to masz pecha...
i wez przynajmniej gumowce lub wodery bo jest troche mokro...

pozdr
Napisano
piszesz o gontowej... (metalowe szczeble zalozone przez ekologow)... a nie jeugowicach...
w jugowicach obecnie nie ma chyba droznych sztolni... jakas dziura byla jeszcze przy 3 czy 4 ale jest ciasno...

pozdr
rk
  • 3 months later...
Napisano
do Jugowic zwykły śmiertelnik nie ma wstępu
  • 1 year later...
Napisano
polecam fotki mojego autorstwa. są między innymi właśnie na stronie Odkrywcy w dziale Galeria - Jugowice. Te bardziej świeże będą niebawem na stronie PKE.

pozdrawiam
Napisano
Błem w okolicy jugowic około 2 miesiace temu, do srodka nie wchodziłem(bo ja lubie sztolnie nieznane)ale z tego co widziałem,to bym sie chyba do 2 przeslizgnął.Proponuje kolegom podziemnym wozic ze soba przynajmniej saperke, zawsze sobie mozna wejscie poszerzyć.Pozdrawiam Jasiek WGS
Napisano
zastanawiełam się dla czego nikt jeszcze nie próbował dostać się do niedostępnych partii Jawornika szybem. Może go nie widać , ale on przecież istnieje.
Napisano
Ładne zdjęcia, ładne, właśnie se obejrzałem. Wkrótce wystawię moje w troszkę innej konwencji. Zatytułowanej
a żywca"

Pyrsk
Mathew
Napisano
A może mi ktos wytłumaczyc-dlaczego jugowice nie dla zwykłych smiertelników?
Napisano
Ok-rozumiem, kolega MS tam grasuje-dzięki.
Napisano
Do jugowic dostępne jest napewno bodajrze sztolnia nr 2. Byłem tam w maju chyba że się coś zawaliło, ale można się tam było przecisnąć.
Czy ktoś może był w bunksze w głuszycy i może udzilić pewnych wskazówek????
Napisano
Do jugowic dostępne jest napewno bodajrze sztolnia nr 2. Byłem tam w maju chyba że się coś zawaliło, ale można się tam było przecisnąć.
Czy ktoś może był w bunksze w głuszycy i może udzilić pewnych wskazówek????

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie