dominic Napisano 16 Sierpień 2004 Autor Napisano 16 Sierpień 2004 cze jak sie nic nie zmieni to w piatek jedziemy na tannenberg i mamy wolne 1 lub 2 miejsca jakby ktos chcial .rano wypad pozno powrot,a poza tym prosilibysmy o jakies dobre rady my 1 raz :}pozdrowionka
Gość Napisano 16 Sierpień 2004 Napisano 16 Sierpień 2004 a ilu was jedzie Panowie i dokąd chcecie trafić?dzięki :)
dominic Napisano 16 Sierpień 2004 Autor Napisano 16 Sierpień 2004 cze tam mnie jeszcze nie bylo:}miedzy zimna wode a wielbark lub w poblize mierek bo kolega z dziecmi zostaje na pt-niedz jedziemy we3 chyba ,i chyba nie wiemy gdzie pzdr
Tominew Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 Witaj Dominic!!!! Nie odzywałem się bo byłem na urlopie nad morzem, oczywiście z wykrywką. Czy idedziesz dziś na poszukiwania, chętnie bym sie zabrał. Czekam na odpowiedz do 12. Pozdrwiam.P.S. A co do Tanenberga to jeszcze się zastanowie, bo znajomy chce gdzieś jechać , ale niewiem gdzie. Jak się dowiem to dam znać, może on by też tam chaciał poszperac!!!
Gość Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 cze ja dopiero z wykopkow wrocilem ,jutro lece na troche pod mm .jak bys chcial ,czy moze cos wiesz o tannenbergu pzdr
dominic Napisano 19 Sierpień 2004 Autor Napisano 19 Sierpień 2004 witam,ponawiam pytanko o jakas rade na temat jednodniowych poszkiwan na tannenbergu,jak ktos ma chec jechac to jedziemy z wawy oki8rano w piatek powrot w nocy pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.