Skocz do zawartości

wawa -Tannenberg

dominic

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
cze jak sie nic nie zmieni to w piatek jedziemy na tannenberg i mamy wolne 1 lub 2 miejsca jakby ktos chcial .rano wypad pozno powrot,a poza tym prosilibysmy o jakies dobre rady my 1 raz :}pozdrowionka
Napisano
a ilu was jedzie Panowie i dokąd chcecie trafić?
dzięki :)
Napisano
cze tam mnie jeszcze nie bylo:}miedzy zimna wode a wielbark lub w poblize mierek bo kolega z dziecmi zostaje na pt-niedz jedziemy we3 chyba ,i chyba nie wiemy gdzie pzdr
Napisano
Witaj Dominic!!!! Nie odzywałem się bo byłem na urlopie nad morzem, oczywiście z wykrywką. Czy idedziesz dziś na poszukiwania, chętnie bym sie zabrał. Czekam na odpowiedz do 12. Pozdrwiam.
P.S. A co do Tanenberga to jeszcze się zastanowie, bo znajomy chce gdzieś jechać , ale niewiem gdzie. Jak się dowiem to dam znać, może on by też tam chaciał poszperac!!!
Napisano
cze ja dopiero z wykopkow wrocilem ,jutro lece na troche pod mm .jak bys chcial ,czy moze cos wiesz o tannenbergu pzdr
Napisano
witam,ponawiam pytanko o jakas rade na temat jednodniowych poszkiwan na tannenbergu,jak ktos ma chec jechac to jedziemy z wawy oki8rano w piatek powrot w nocy pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie