omi30 Napisano 15 Sierpień 2004 Autor Napisano 15 Sierpień 2004 nie wiem moze przeoczyłem ale dzisiaj jest swieto wojska polskiego ustalone na pamiatke bitwy warszawskiej ale nikt o tym nie pamietał ,chyba ze przeoczyłem jakis post to przepraszam
Andreos Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 Chyba nie przeoczyłeśPrzyłączam się do pamięci
Magach7 Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 W ramach obchodów udałem się do Fortu Czerniakowskiego (Wawa) na dzień otwarty- skromnie ale miło!Pozdrawiam Magach7
osterode Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 owszem święto państwowe ale teraz nikt tego nie rozumie.mamy kapitalizm-teraz kazdy robi to co chce ,albo idzie pod pomnik nieznanego żołnierza,albo do baru,składa wieniec przy grobie,albo wypija piwo.nikt nie zwraca uwagi na powagę jakiegokolwiek święta-byle by było wolne od pracy!!!ja złożyłem swojemu dziadkowi(synowi pułku)serdeczne życzenia i mam nadzieję że pozostali forumowicze także pamiętają komu nalezy życzenia złozyć.pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.