Skocz do zawartości

cewka do BH IV

Gość MIREK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
siemka posiadam BH IV starszy model i potrzebuje wieksza cewke tak najmarniej 30 cm jeśli ktoś ma na zbyciu to prosze o kontakt pod nr tel 600156059 moge sie wymienic informacjami na temat wykopek w rejonie Warszawy i Mazur darz dół
Napisano
27 cali? Fiu, fiu! Takiej to jeszcze na oczy nie widziałem.... a moze 27 cm? (Chyba że od dziś 1 cal = 1 cm)
Napisano
Witam,

Cal ma ciut wiecej niz 2,5cm, więc te 27cm (a nie 27 cali, oczywiście) nie jest dalekie od prawdy. Ale nie chodzi tutaj przeciez o taki drobiazg. Tym bardziej, że faktyczna średnica uzwojenia jest mniejsza niż średnica zewnętrzna.

Jeśli kolega chce co najmniej 30cm, to ja chcę tylko powiedzieć, że nigdy takowych nie spotkałem. Ani oryginalnych, ani robionych przez innch producentów.

proscan

Napisano
teraz standardowo są 25cm w BH większych nie robią, sam też szukałem, jeśli mnie pamięć nie myli są w ofercie ale mniejsze tj 20cm, lub właśnie w starych są te mniejsze bo znajomy ma właśnie tą mniejszą i chyba sięcoś kiedyś zastanawiał nad kupnem 25
pozdr
Szefo
Napisano
Skoro temat ciągle żyje, to dodam że po drobnych przeróbkach, na Bounty Hunterze pójdzie" sonda od White'sa.

Tyle że duża sonda BM1500 (15 cali) kosztuje niemal tyle co cały Tracker ...

proscan

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie