Jaro5 Napisano 10 Październik 2002 Autor Napisano 10 Październik 2002 Poszukuję informacji na temat starych niemieckich poligonów w okolicach Olsztyna. Z góry dziękuje
Frozzer Napisano 10 Październik 2002 Napisano 10 Październik 2002 jezeli jestes z olsztyna na warmii to cale terazniejsze lotnisko dajtki to jeden wielki poligon, w lasach snuje sie masa okopow, mozna tam znalesc luski, zakretki od hantow, rowniez przedwojennych. na polnoc w okolicach kiezlin, wadagu, jest strzelnica, podluzne usypane waly, typowka, mam mapke przedwojenna na ktorej dobze jest to zaznaczone, jak cos to skontaktuj sie na priva, moze jakis wspolny wypadzik, pogadamy przy piwku i wymienimy informcje.501039841 - michal
Gość Napisano 11 Październik 2002 Napisano 11 Październik 2002 Do Frozzera , siemka mam ciekawy namiar w okolicach Olsztyna , poznałem pewnego emeryta który wprowadził się na początku 1946 r. I przekazał mi wiele ciekawych informacji np,gdzie była robiona zbiórka broni po wojnie, możesz mnie złapać wieczorem pod numerem 761 -31-96 tel-grzecznościowy.
Frozzer Napisano 13 Październik 2002 Napisano 13 Październik 2002 milosz dzieki, odezwe sie na pewno.pamietam ze ejstes z sepopola i interesowalo cie szukanie w okolicach gorowa, jak masz cos to pisz na frozzer@wp.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.