Skocz do zawartości

NOWY NR ODKRYWCY

Łukasz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
u nas we wroclawiu juz jest od poniedzialku.nowy numer mialem prosto z paczki od prezesowej juz o 15 godzinie.nie wiem jak u was ,ale to kwestia czasu.-lada dzien!
Napisano
Warszawa melduje, ze poszukiwanego nie ma w obiekcie o kryptonimie Empik" dnia 11.10.2002 godzina 17.00... Prosze dowodztwo o wyjasnienie zaistnialej sytuacji!
Napisano
To może teraz korzystając z wolnej już chwili, J.L. w końcu ustosunkuje się do zadanych wcześniej na forum pytań?

A ja od siebie dorzuce jedno. Jakby nie było to redaktor naczelny jest odpowiedzialny za poziom pisma. Więc dlaczego Odkrywca wygląda teraz tak a nie inaczej?
Napisano
No, co wy, nie przesadzajcie!
Ja dzisiaj kupiłam Odkrywcę w takiej dziurze ;) jak Nowa Ruda!!! Pozdrawiam!
Napisano
A W LEGNICY NIE MA! (MOŻE SZUKAM NIE W TYCH MIEJSCACH CO TRZEBA?). W ZŁOTORYJI TEŻ DZIŚ NIE BYŁO. ANI W SALONIKU KOLPORTERA, ANI W SALONIKU PRASOWYM W KAUFLANDZIE. CIEKAWE - NOWA RUDA TO CHYBA TEN SAM KOLPORTER CO W LEGNICY? AMOŻE NIE....
Napisano
Dziś byłem w jedynym EMPIKU w BIAŁYMSTOKU o godz. 13 i POWIEDZAINO MI, ŻE ODKRYWCY NIE BYŁO! Zazdroszce niektórym z Was drodzy Koledzy, Wy już macie nowy numerek...
Napisano
spóżnianie się ODKRYWCY" to żadne odkrycie.To fakt niezaprzeczalny .
Pozdrowienia dla upartych i sumiennych czytelników.
Napisano
A ja dalej czekam na info od redakcji w sprawie gazety.

pozdrawiam

kruku
Napisano
Do kruka, czy twoje dociekania sa szczere? przeciez sam stwierdziles: >>>Kiedys uczestniczylem w pracach nad stworzeniem konkurencyjnego tytulu jednak osoby ktore mialy finansowac projekt okazaly sie niedojrzale do takiego tematu<<< , pojawiasz sie nagle w srodowisku, nikt cie wczesnie nie zna, robisz duzo szumu wokol wlasnej osoby, szukasz dojrzalych sponsorow?
Chyba ze kandydujesz na prezydenta , ale jeden elektryk juz byl. I wystarczy.
Napisano
u nas w Legnicy ukazuje sie po zjezdzie papierzy na granicy Polsko-chinskiej!
Napisano
poszukiwacz: owszem bralem udzial w stworzeniu tytulu ktory moglby konkurowac z odkrywca. Temat sie nie udal i dalej Odkrywca jest monopolista na rynku. A chcialbym wiedziec co sie swieci wokol redakcji poniewaz wiemy ze zaszly zmiany, jednak nie wiemy w jakim kierunku ma isc gazeta. Po ostatnich zmianach mielismy np. materialy o rycerzach :). Co do mojej osoby: widzisz kilka osob mnie zna, z kilkoma pracuje, mamy swoje tematy i staramy sie je realizowac. Jak juz kiedys powiedzialem chce unikanc sytuacji aby osoby ktore nie przykladaja sie do pracy nie przypisywaly sobie calego sukcesu". Srodowisko jest wielkie jednak chyba wszyscy sie w nim znaja na tyle, ze informacje na temat innych osob latwo uzyskac.

Co do Twojej osoby to prosze jezeli masz jeszcze zamiar do mnie pisac abys sie przedstawil - najlepiej z imienia i nazwiska - chyba ze tak jak niektorzy wielcy poszukiwacze" boisz sie UOP'u lub innych sluzb.
Chcialbym aby bylo wiadomo kto ma mi cos do zarzucenia a i zarzuty prosze opisywac w miare szczegolowo.

To na tyle - mam nadzieje ze w jakis sposob zostane zrozumiany.

Pozdrawiam wszystkich (nawet tych ktorzy mnie nie znaja).

Kruk Rafal - kruku - GG 566056
Napisano
Kruku,może opowiesz wszystkim tą historię z Walimia jak się łączyłeś przez laptopa z satelitą,który właśnie przelatywał nad tamtymi terenami,w celu zdobycia zdjęć satelitarnych Gór Sowich? Jak słyszałem znałeś nawet hasło dostepu do satelity,ale nic z tego nie wyszło,bo tego dnia było duże zachmurzenie... Chętnie bym się zapoznał z Twoją wersją tych wydarzeń,bo jeżeli to prawda,to jesteś dla mnie i nie tylko dla mnie NAJWIĘKSZYM POSZUKIWACZEM NA ŚWIECIE:)))))))))
Proszę o odpowiedź.

LEWY
Napisano
Do satelity to akurat ja mam dostep. I z tego co wiem to NIE MA tekij opcji, zeby sie polaczyc z latopa z komórka (tak to chyba bylo- nie?) z satelita. Pozatym takich zdjec nie dostaje sie od razu- najpierw musza przejsc przez centrale i byc sprawdzone przez wojskowych majacych swój pokój obok centrum komunikacji. TAk wiec chyba KRUK niezle nasciemnial....
Napisano
jasne ze tak - zgadza sie z tym - wiele osob uczestniczylo w tej ajwiekszej mistyfikacji" na zlocie Rzeczka. I smialo mozna powiedziec ze byla to jedyna rozrywka dla ludzi jaka mozna bylo urzadzic. A jezeli chodzi o mnie bylem tylko uczestnikiem tego pokazu :). Natomiast z pewnoscia osoby ktore braly w tym udzial (przygotowania i pomysl) jakos nie kwapia sie do tego aby sie przyznac do wspoluczestnictwa. Ale z nimi zawsze tak jest - lepiej stac z boku i krzyczec :)))).
Spoko - powtarzam jeszcze raz - tak bralem w tym udzial. Kilak notebookow, kamery, aparaty, GPS. I wielu gapiow. Bylo calkiem zabawnie a prawde powiedziawszy nie przypuszczalem aby ktos to wzial na serio. Ale skoro tak to z mojej strony sorki za taka latwowiernosc :).

A jezeli chodzi o wielkich poszukiwaczy to napewno nie poczuwam sie do tego aby ubiegac sie do takiego miana. Jest wielu innych bardziej zasluzonych. Jak ktos tutaj powiedzial pojawilem sie nagle i chyba niech tak zostanie. Wiecie co zamierzam z kumplami robic (bo wyjatkowo nie ukrywamy tego) i tak jak bylo ostatnio kazdy moze zglosic udzial. Jednak zauwazylem ze do gadania jest masa ludzi a do pracy zglosilo sie tylko kilka osob.

Do zobaczenia panowie na kolejnym seansie satelitarnym (ciekawe kiedy dowiecie sie o innych robionych przekretach).

kruku
Napisano
Nooo- Panie tego poszukiwacz" zresztą, z szacuneczkiem do mojego kumpla Kruka-nikt go nie zna wczesniej ale zna po. Szumu faktycznie narobił tyle wokół swojej osoby, że od razu go policaje znalazły w środku lasu. Reklame też lubi np. pasjami uwielbia rozdawać autografy na bloczkach mandatowych. Lubi też wyrównywać różnice poziomów np. jak jest górka i dołek to on sie upiera zrobić płaskie. A Ciebie zna ktoś?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie