Gość Napisano 4 Październik 2002 Share Napisano 4 Październik 2002 Interesuję się historią XIX i XX wiecznych fortyfikacji wokół Malborka. Dotarłem do materiałów Pana śp. Krzysztofa Biskupa zamieszczonych w V numerze Fortyfikacji. Szukam całego referatu a także innych matreriałów, zdjęć, map zwiazanych z tym tematem.Za wszelkie infarmacje i kontakty będę wdzięczny.Jarosław Sidorczuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Październik 2002 Share Napisano 11 Październik 2002 Ja również interesuję się tym tematem. Posiadam pewne informacje dotyczące tych obiektów. Jestem też w posiadaniu współczesnych zdjęć. Kiedyś też widziałem ksero niemieckiej książki gdzie to wszystko było omówione. Taką książkę posiadał jeden facet z Giżycka. Czekam na odpowieć. Pozdrawiam Ryszard Sekuła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.