Gość Napisano 2 Październik 2002 Napisano 2 Październik 2002 Podaję zainteresowanym wiadomość o ograniczonej wiarygodności ale może kogoś ona zainteresuje a może ktoś to sprawdzi.Otóż:W Kieleckim,W Starachowicach około 45 km od Kielc między Ostrowcem Świętokrzystkim a Skarżyskiem na osiedlu Bugaj w lesie leżał samolot z czasów II wojny światowej.Osobiście nie widziałem go ale znajome dzieciaki chodziły tam i mówiły co widziały.Po latach więc na ziemi nie zostało już wiele do zbierania.Dokładnie nie wiadomo .Może w ziemi coś zostało.Nie wiem jaki to mógł być typ samolotu i z jakiego okresu.Jeśli zdobędę jakieś info to napiszę na forum w tym temacie
Gość Napisano 3 Październik 2002 Napisano 3 Październik 2002 Witamśmiem w to wątpić. Znam ten teren, ponieważ mieszkałem tam 20 lat i o czymś takim nie słyszałem. Ale w każdej plotce jest ziarno prawdy. A ponieważ bywam w Starachowicach co jakiś czas, to chętnych do pobiegania po lesie proszę o kontakt na priv - chętnie pomogę.pozdrawiamKrystian
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.