kwintal Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Napisano 26 Lipiec 2004 Witam.Chciałbym uzyskać trochę informacji na temat lasów w Choszczówce, czy warto tam jeszcze pochodzić z piszczałką,słyszałem że są trochę ''prześwietlone''.PozdrawiamKwintal
Lawyer Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 Ja tam nie wiem co dla ciebie znaczy, prześwietlone sam bez wykrywki sporo złomu znalazłem. Tylko że to nie moje klimaty i z reguły omijam place rozrywkowe. ale są ludzie co to lubią i pewnie tam sporo znaleźli i napewno znajdą. Kiedyś w gazecie jakiejś tam czytałem artykuł o bombowej choszczówce, pisali że saperzy urządzili wielkie sprzątanie i że było tego od groma.
Gość Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 Rzeczywiście jest tam trochę niebezpiecznie. W zesłym roku znaleźliśmy całkiem ładny F-1. Poza tym ubylcy" także ostrzegali przed niespodziankami.Ogólnie rzecz biorąc teren strasznie zryty.Ps. Najlepszym trafieniem było wielgachne wiadro.
Gość Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 Zapomniałem dodać o łusce kaliber, jak dobrze pamiętam, 155 mm, która leżała elegancko pod krzaczkiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.