shadee Napisano 25 Lipiec 2004 Autor Napisano 25 Lipiec 2004 Czyli ze Stowarzyszeniem Polskich Kopaczy" klapa ?Co prawda osobiście nie deklarowałem się do członkowstwa , jednak dziwi mnie postawa wszystkich tych co tak pięknie pisali względem chęci przystapienia do niego....Współczuje tylko organizatorom , którzy poświęcili czas przy próbie rozkręcenia oraz przygotowania stowarzyszenia.Mam nadzieje , że się myle i jednak panowie i panie zbierzecie dupe w kupe i tak wzniosłe słowa i deklaracje zamienicie w czyn i pokażecie , że praca naszych kolegów nie pójdzie na marne...P.S. Post skierowany jest do wszystkich tych,którzy chcieli należeć do tego stowarzyszenia.Ja osobiście jak od początku pisałem , nie przejawiam członkowstwa.Pozdrawiam wszystkich kopaczy oraz zainteresowanych tematem-shadee
Romel79 Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 Napewno nadal jest sporo ludzu którzy chętnie przystąpią do tego stowarzyszenia, należy ich tylko zebrać i zacząć działać.pozdrRomel
Monti Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 Nikt dupy w kupe" nie musi zbierać,gdyż wszystko idzie wg. planu :)Teraz jest sezon urlopowy,część ludzi wyjechała.Cały czas mamy ze soba kontakt i mailujemy.Do wrzesnia uzgodnimy szczegóły, na dniach ma być wzór legitymacji i logo.Później spotkanie i rejestracja.Stowarzyszenie będzie istnieć od jesieni.Jak będą konkrety to będziemny informować.Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły czy poprawki(statut) to niech mailuje do Kataniego,1AIR1'a,mnie,YoWherisa,Kudiego.PS.http://www.monterro.prv.pl/statut.doc pozdrawiam i dziękujemy za troskę :)
Monti Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 A propos deklaracji.Nie trzeba ich nigdzie narazie wysyłać.Jak będzie Stowarzyszenie zarejestrowanie,to wtedy można będzie się zapisać.Trwa to dlatego tak długo(całe przedsięwzięcie),gdyż jak wspomniałem sezon urlopowy" i po drugie: trzeba się bardzo dobrze przygotowąc,żeby to Stowarzyszenie ŻYŁO",a nie zginęło śmiercią naturalną po roku od rejestracji.pozdrawiamMonti
shadee Napisano 25 Lipiec 2004 Autor Napisano 25 Lipiec 2004 A to przepraszam i życze powodzenia :))))pozdro.shadee
YoWheris Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 Hmm, czyżby temat umarł? Wakacje mają się ku końcowi, już niedługo będzie trzeba ponowić działania. Prosimy o ewentualne poprawki do statutu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.