Cavalry Ranger Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2004 W Beltring (Kent, UK) odbywa się właśnie The War and Peace Show 2004" czyli największa na świecie impreza dla posiadaczy pojazdów militarnych i grup rekonstrukcyjnych. Fotki już można oglądać na http://cm.thewarandpeaceshow.com/gallery/2004-Show-PhotosAle to jedynie ułamek procenta z tego co tam się dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 ja tem chce być :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 Z Poznania jechał jeden gość,jakiś belgijski przedsiębiorca...Kupił z AMW spycharkę BAT-M,zapakował na lawetę i tyle go było widać...Ech...wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...:-((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 ech... masz moze gg Mike? jak tak to odezwij sie na 3935838 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 czasem sie spełniają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R. Lewy" Lewszyk Napisano 28 Lipiec 2004 Share Napisano 28 Lipiec 2004 Rysiu!!! Nie masz czego żałowac, w tym roku totalna kicha, i nawet Dj w namiocie słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavalry Ranger Napisano 29 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2004 No nawet mi nie mów że nie było makareny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 a miała być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R. Lewy" Lewszyk Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 Cłopie nie było niczego.... macareny, delfinka, nie było z kim sie bawić. I towarzystwo słabe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 Ale na fotach widziałem moje ukochane VOLVO :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavalry Ranger Napisano 29 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2004 Bo nas nie było! Ale za rok Granda Polanda znowu pokaże tym pieprzonym five`o`clockom jak się zabawia szlachta z Wrocławia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R. Lewy" Lewszyk Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 Trzymam cie za słowo Rysiu...Irek dojechał do Anglli w 14 godzin (razem z promem)!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavalry Ranger Napisano 29 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2004 Ja wiedziałem że tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.