piki Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2004 Wie może ktoś co trzeba zrobić w grze Hidden & dangerous 2 w misji Op.Challenger-Estate Agent ? Dla przypomnienia napisze że odbywa się to w zamku a ja musze zdobyć jakieś dokumenty!Tylko gdzie one są ?P.sNajgorsze jest chyba to, że czas szybko się kończy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 WitamMusisz oddać dokumenty, które zabrałeś kierowcy w poprzedniej misji, oficerowi który ma swoje biuro na parterze zamku /wejście od dziedzińca po prawej stronie od ciężarówki/ po telefonie wykonanym przez oficera musisz wrócić i pogadać z żołnierzami którzy przyjdą rozładować ciężarówkę.jak chłopaki zaczną robić swoje ty musisz odszukać agentkę która zaprowadzi Cię do archiwum i tam znajdziesz te dokumenty. O ile pamiętam to po drodze" musisz zabrać któremuś niemiaszkowi klucz. Teraz musisz oczyścić" zamek z wrogów i przyprowadzić agentkę do bramy głównej zamku i będzie koniec misji.Jeszcze jedna ważna sprawa.Jak będziesz zaczynał misję /w pomieszczeniu w którym siedzi niemiec za biurkiem/ nie możesz mieć przy sobie innego sprzętu jak niemiecki. Najlepiej wszystko co alianckie zapakować do plecaka włącznie z apteczkami i odłożyć na ziemię. Broń też tylko niemiecka, inną musisz zostawić /wrócisz po wszystko w trakcie jak będziesz zdemaskowany/Powodzenia.Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piki Napisano 24 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2004 Serdeczne dzięki!Dzięki Tobie już wiem jaki problem robiłem!:-)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piki Napisano 24 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2004 Sorry nie problem tylko błąd :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.