Skocz do zawartości

Kolejny raz serwer

turtur

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,

udalo mi sie zalozyc ftp na serwerze firmowym. Ryzykuje tym jak kazdy. Wiec nie podobaja mi sie slowa `nosfer3`, zebym podal adres na ogole.
Tlumacze dlaczego:
- moj pracodawca ma wglad w ilosc odwiedzin serwera, jak rowniez na ta strone
- do nosfer3 - chce zminimalizowac mozliwosc wpadki za rozprowadzanie jakichkolwiek tresc, bez wiedzy ich tworcow (juz mi sie nie udalo).
- pytanie do osob z wyksztalceniem prawniczym i praktykujcych w tym zawodzie - czy material zgormadzony na tym serwerze podlega prawom wlasnosci?
- nie narzekam, choc dzialanosc tego serwera spowalnia dzialalnosc mojego p2p,
- ostatnia sprawa - patrze na iptraf" kazdy ciagnie, ale nikt nie wrzuca mimo obietnic...

Pozdrawiam
turtur
Napisano
Witam serdecznie,przyjąłem do wiadomości:)
Widze że mój post wzbudził drobne zamieszanie i być może poruszył czyjeś intencje.NIe miałem zamiaru nikogo urazić ani tym bardziej robić z tego jakiegoś powodu do większej dyskusji.Nie świadom byłem że możesz wziąść to tak bardzo serio.No cóż.
Pomysł z serwerem bardzo dobry,oby więcej takich osób.Szybka riposta z Twojej strony też udana.
Tak więc pozostaje mi przyłączczyć sie do szanownego grona proszącego o zapodanie linku do Twojego serwera (nosfer3@poczta.onet.pl) oczywiście o ile wyrazisz taką chęć.
Na pochybel:)
Napisano
Witam,
Turtur prześlij mi na maila Twój adres do korespondencji. Wyślę Ci zlepek różnych filmików dokumentalnych na CD. Są to krótkie filmy (niektóre po kilkadziesiąt sekund), ale na pewno wzbogacą listę prezentowanych przez Ciebie. Jest ich mnóstwo :)
Czekam na informację!
Pozdrawiam
Marcin
Napisano
ja też porposze o linka, sl3@wp.pl też mam kilka filmmików które można wrzucić...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie