prezesszczepan Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2004 Witam czy jest ktoś z Kłodzka i okolic kto kopie ? jakby co to piszcie na majla lub gg 3406675 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 PITER z forum poszukiwanieskarbow.com jest z Bystrzycy tam poszukaj kontaktu do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesszczepan Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2004 dobra dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 Tu Piter. Prezesszczepan jak chcesz to zadzwoń do mnie - 607 522 601. PITER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 W kłodzku mam kolege, na wiosne sie będę cxzęsto tam wybierał bo ze Złotego Stoku mam blisko. Kolega ma fajne miejsce gdszie na scianie zachował sie jeszcze malunek swastyki.Jak ktos jest zainteresowany moge dodac na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Kopie jeszcze ktoś w okolicy. Ja penetruje Złoty Stok od dwóch dni:))Sa jeszcze miejsca na wyjazd na Mierzeje, jak cos to dajcie znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.