Skocz do zawartości

Wykrywacz dukat pionier

Gość miq

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chciałbym sie dowiedziec czy jest to dobry wykrywacz.Jak sądzicie???
Napisano
Radziłbym Ci coś bardziej stosownego i reprezentacyjnego.
Porzuć myśli w kąt i zastanów się nad Smętkiem lub Loctansem. Polecam ...!
Napisano
recenzja jest chyba 2czy 3 numery temu w ODKRYWCY.- zapytaj mo|e Ci kto[ zeskanuje.....
Napisano
dlaczego jet zly . napewno jest lepszy od w3p nieprawdaż
HS-3 jest drogi a na pioniera mnie stać
Napisano
a ile pionier kosztuje ????
zastanów się czy nie lepiej uzbierać kase na cyklopa czy neo za około 600 PLN jeśli smętek jest za drogi
Napisano
cyklop to dobre wyjście, ale musisz być naprawdę cierpliwy. do mnie idzie już ponad 3 tygodnie. a razem z wysyłką kosztyje 680 zł.
Napisano
ja w lipcu z wysyłką płaciłem niecałe 600. Na forum poszukiwaniaskarbow jeden z użytkowników NEO zachwala ten sprzęt ale ????? nie wiem
Cyklopa ! jako użytkownik mogę polecić z czystym sumieniem (należę do szczęśliwców którzy nie czekali na sprzęt)
Napisano
pionier kosztuje 399 i wysylka 28
1gr na 15 20 cm
5kopiejek25 30cm
kapsel aluminiowy 35cm
puszka po piwie 45 cm
max 1.8
Wierzycie w te osiągi ????
A jakie osiągi ma cyklop i w3p
Napisano
Osiągami tymi zbytnio bym się nie ekscytował. Napewno nie powinien być to czynnik, który decyduje o wyborze właściwego sprzętu.
Tak jak doradzają Ci koledzy na forum, weź dołóż trochę kasy i pomyśl o czymś sprawdzonym i już wypróbowanym w praktyce. Oczywiście nikt nie ma zamiaru odwodzić Cię od twojej decyzji, a opinie nasze są tylko radami, o które zresztą prosiłeś.
Napisano
A może warto zaczekać na nowy polski detektor Pana Andrzeja Mariańskiego? Podobno zapowiada się bardzo obiecująco.
Chcę dodać że nie znam osobiście kolegi Mranda i wcale nie jest to reklama.
Krzysiek.K

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie