hydro Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Napisano 19 Lipiec 2004 Witam i pozdrawiam Może w nawiązaniu do sezonu urlopowego i faktu przyjęcia Polski do Unii, spróbowalibyśmy zebrać wiedzę na temat prawa innych krajów w kwestii poszukiwań z wykrywaczem?hydro
Fendziu Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 Cześć jako że niedługo jade do Austri ciekaw jestem jak tam wygląda od strony prawnej sprawa eksploracji z wykrywką . Liczę na waszą pomoc pozdrawiam Bolszewik
1AIR1 Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 WitamZdaje się że każdy kraj w UE ma inne uwarunkowania prawne w tej kwestii.Z tego co wyczytałem najbardziej przychylnie traktują poszukiwaczy w Anglii.Wyceniają nawet i skupują znalezione trofea.Pod warunkiem oczywiście że mają charakter zabytku.Pozdrawiam
EnemyofGod Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Właśnie, może ktoś wie jak angielskie prawo traktuje poszukiwaczy. Bardzo będę wdzięczny za odpowiedź. Chcę kupić wykrywkę i zastanawiam się czy kupić tutaj, tzn. w Anglii, czy poczekać, aż wrócę do Polski.
stangret Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 EnemyofGod. Daj jakis namiar na siebie.pozdrawiamstangret
stangret Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 e-mail najlepiej, bo Londyn jest duzy.pozdrawiamstangret
tomekk Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Pozwolicie że zapytam, nie orientuje się ktoś z was jak to jest z wykopkami we Francji? Jest to jakoś unormowane czy od razu konfiskują wykrywacz mandat i koniec?Pozdrawiamtomekk
EnemyofGod Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 No i wie ktoś jak jest z tymi poszukiwaniami w Anglii. Stangret, może Ty coś wiesz?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.