Gość Napisano 27 Grudzień 2001 Share Napisano 27 Grudzień 2001 Szukam informacji n.temat bitew i potyczek okolic Częstochowa, Wieluń,Olesno- możę ktoś zechce mi pomóc lub podpowiedzieć gdzie szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Styczeń 2002 Share Napisano 7 Styczeń 2002 Polecam ksiazke:\Bitwy i potyczki 1863-1864\"Stanislawa Zielinskiegowydana w Rapperswilu w 1913. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Styczeń 2002 Share Napisano 7 Styczeń 2002 dzieki za pomoc , to dosyc malo spotykane na forum,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Styczeń 2002 Share Napisano 7 Styczeń 2002 Jeżeli to też wchodzi w zakres tematu jaki Cię interesuje to posiadam książkę Piłsudskiego \22 stycznia 1863\" (w formacie PDF)o analizie zbrojnej powstania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Styczeń 2002 Share Napisano 7 Styczeń 2002 Ciesze sie,ze moglem pomoc.Czy tylko Powstanie 1863/64?A co z reszta e.g.: 1830/31 czy dalej 1794? Jest troche literatury na ten temat, ale aby czegos sie doszukac trzeba porownac mapy. Anyway - powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Styczeń 2002 Share Napisano 8 Styczeń 2002 Bocian jeslim moglbys mi przeslac te ksiazke bede wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Styczeń 2002 Share Napisano 8 Styczeń 2002 ja tez prosze :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Styczeń 2002 Share Napisano 9 Styczeń 2002 OK wysłałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.