Skocz do zawartości

Soldiers - Heroes of World War II

Gość ktosik

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
z przykroscia musze stwierdzic ze mozesz miec trudnosci z zdobyciem tej gry najnowsze zabezpieczenie starforce i podobno fade widzialem ze sa clone wersje ale podobno nie dzialaja co do samej gry fakt jest super sczegolnie mozliwosc kierowania dana jednostka..rowniez multiplayer jest super bo mozna grac w coop. play. pozdrawiam

jest tez patch do sciagniecia moim zdaniem powinienes go sciagnac balansuje troszke bronie pozdrawiam.
ps czuje ze nie zobaczymy vonadamskiego przez pare dni...:)

tez od paru dni przycinam :))
jest swietna choc ma sporo bladow i mam powazne problemy z zapisem... wywala mi czasami system.
wlasnie utknalem na misjach us army bo wyskakuje mi blad po skonczonej misji...
ale klimat fajny, chociaz wole H&D2.

pozdr
robert_kudelski

po mekach, wielu probach i restartach kompa jakos idzie powoli. juz koncze amerykanow i na koniec robie niemcow. gra jest super szczegolnie motyw zabierania sprzetu i pociskow z czolgow oraz amunicji. tylko jakos nei moge uruchomic opcji gry wieloosbowej... nwet nie moge sam stworzyc takowej.. nie wiem o co chodzi... moze w instrukcji cos napisali choc jest bardzo cienka...
dobra rada dla graczy...
po wcisniecu litery o" sa cele misji. jak znajduje sie tak takie oko to po kliknieciu na nie komputer przeniesie was i pokaze w ktorym miejscu na mapie nalezy cos wykonac. bez tego sie meczylem pare razy. a potem juz idzie latwiej.

pozdr
robert_kudelski

po wielu trudach i problemach z zapisem gry udalo mi sie skonczyc wszystkie podstawowe misje. naprawde gra robi wrazenie. wkurzajace sa momenty kiedy cos trzeba zrobic na czas ale generalnie jest swietna.
ale i tak czekam z niecierpliwoscia na jakis dodatek do H&D2

pozdr
robert_kudelski

• 2 weeks later...
uuuuu....kudi widze ze jakas lipna wersje masz...czyzby to bylo zasluga pewnego programu rozpoczynajacego sie na D a konczacego sie na +???:)Jak dla mnie gierka jest spoko,ale zabardzo poziom gry przypomina rowniez zajefajne COMANDOS.

nie gryf... mam oryginal.
co wiecej polski dystrybutor mial jakos pomoc i skonczylo sie na obietnicach... wiec sie nie dziwie ze ludzie sciagaja piraty, wydawca i tak ma ich w powazaniu.
ale jakos skoczylem a gra naprawde jest super choc ma niedosciagniecia. po restarcie misji dostaje sie cale wyposazenie inne og tego ktore sie zdobylo misje wczesniej. podobnie jest z ludzmi w zespole. czasami po restarcie odraczal mi sie czlowiek :)

pozdr
robert_kudelski

Witam!!

może kogoś z was też to spotakało:
mam soldiersów ze sklepu" D++ dwa obrazy .img, wszystko spoko, płytki się nagrywają ale przy instalce dochodzi mi do 1/10 i wyskakuje błąd. czy to wina obrazu??a może coś trzeba zrobić?

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie