Gość Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 z czystym sercem moge polecic wam ta gierkie jest super trudna ale o to chyba chodzi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 30 Lipiec 2004 Share Napisano 30 Lipiec 2004 Witam!!!Ona jest super wyrabista. Na takie cos czekalem lata :) Demo jest miodzio teraz musze skombinowac cala giercole :)Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Lipiec 2004 Share Napisano 30 Lipiec 2004 z przykroscia musze stwierdzic ze mozesz miec trudnosci z zdobyciem tej gry najnowsze zabezpieczenie starforce i podobno fade widzialem ze sa clone wersje ale podobno nie dzialaja co do samej gry fakt jest super sczegolnie mozliwosc kierowania dana jednostka..rowniez multiplayer jest super bo mozna grac w coop. play. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 2 Sierpień 2004 Share Napisano 2 Sierpień 2004 Witam!!!Wlasnie kupilem te gre w Media-Markt za 86 zeta. Nadal jestem pod wrazeniem chociaz nie lubie tego typu lokalizacjiZ powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Sierpień 2004 Share Napisano 2 Sierpień 2004 jest tez patch do sciagniecia moim zdaniem powinienes go sciagnac balansuje troszke bronie pozdrawiam. ps czuje ze nie zobaczymy vonadamskiego przez pare dni...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 tez od paru dni przycinam :))jest swietna choc ma sporo bladow i mam powazne problemy z zapisem... wywala mi czasami system.wlasnie utknalem na misjach us army bo wyskakuje mi blad po skonczonej misji...ale klimat fajny, chociaz wole H&D2.pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 5 Sierpień 2004 Share Napisano 5 Sierpień 2004 Witam!!!Mam podobne problemy kudi. Wiec trzeba czekac na patcha :(Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 6 Sierpień 2004 Share Napisano 6 Sierpień 2004 po mekach, wielu probach i restartach kompa jakos idzie powoli. juz koncze amerykanow i na koniec robie niemcow. gra jest super szczegolnie motyw zabierania sprzetu i pociskow z czolgow oraz amunicji. tylko jakos nei moge uruchomic opcji gry wieloosbowej... nwet nie moge sam stworzyc takowej.. nie wiem o co chodzi... moze w instrukcji cos napisali choc jest bardzo cienka... dobra rada dla graczy... po wcisniecu litery o" sa cele misji. jak znajduje sie tak takie oko to po kliknieciu na nie komputer przeniesie was i pokaze w ktorym miejscu na mapie nalezy cos wykonac. bez tego sie meczylem pare razy. a potem juz idzie latwiej. pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 po wielu trudach i problemach z zapisem gry udalo mi sie skonczyc wszystkie podstawowe misje. naprawde gra robi wrazenie. wkurzajace sa momenty kiedy cos trzeba zrobic na czas ale generalnie jest swietna. ale i tak czekam z niecierpliwoscia na jakis dodatek do H&D2pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 a ja tam czkeam na dodatek do call of duty : United offensive :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryf Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 uuuuu....kudi widze ze jakas lipna wersje masz...czyzby to bylo zasluga pewnego programu rozpoczynajacego sie na D a konczacego sie na +???:)Jak dla mnie gierka jest spoko,ale zabardzo poziom gry przypomina rowniez zajefajne COMANDOS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 nie gryf... mam oryginal.co wiecej polski dystrybutor mial jakos pomoc i skonczylo sie na obietnicach... wiec sie nie dziwie ze ludzie sciagaja piraty, wydawca i tak ma ich w powazaniu.ale jakos skoczylem a gra naprawde jest super choc ma niedosciagniecia. po restarcie misji dostaje sie cale wyposazenie inne og tego ktore sie zdobylo misje wczesniej. podobnie jest z ludzmi w zespole. czasami po restarcie odraczal mi sie czlowiek :)pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryf Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 To jesli masz orginalke to zamiast sie meczyc nie lepiej bylo poszukac jakiegos patcha??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 nie bylo i chyba jeszcze nie ma patcha. coz nvidia nie zawsze sie sprawdza. gorsze problemy mialem przy battelfield 1942. swoja droga gra ktos jeszcze w te gierke??pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Witam!!!Ja rowniez skonczylem te gre. Jest dobra ale zawiodlem sie troszke w misjach typu commandos" No i jak zwykle misje mozna bylo przejsc jednym kolega. Ciekawe kiedy wymysla gre aby czlowiek poczul sie naprawde jak zolnierz w polu?Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 Witam!!może kogoś z was też to spotakało:mam soldiersów ze sklepu" D++ dwa obrazy .img, wszystko spoko, płytki się nagrywają ale przy instalce dochodzi mi do 1/10 i wyskakuje błąd. czy to wina obrazu??a może coś trzeba zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryf Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 Najprawdopodobniej wina obrazu,sproboj zarzuc obrazy na jakis wirtualny dysk i wtedy zacznij instalowac,jesli wtedy tez bedzie blad to znaczy ze obraz jest skopany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 ten obaz ze sklepu D+" jest skopany:(((może komuś z Was udało sie ściągnąć działającą gierke z netu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Probowaliscie moze grac w gre wieloosobowa??Nie mam pojecia jak sie polaczyc... szuka i nic nie znajduje...dziwnepozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazz Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Gra jest naprawdę dobra, dawno nie było tego typu RTS-a, kończę ją już 5 raz i nadal mi się nie znudziła.Polecam!P.S Codename Panzers moim zdaniem jest w porownaniu do tej gry przereklamowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.