Gość Napisano 27 Wrzesień 2002 Napisano 27 Wrzesień 2002 Prosze o napisanie co sadzicie o wykrywaczach Loctans?
Gość Napisano 28 Wrzesień 2002 Napisano 28 Wrzesień 2002 Temat byl juz pare razy walowany. Przejrzyj sobie forum poszukiwanie skarbow. Na tym forum tez ludzie cos pisali. Moje zdanie: kumpel kupil jakis miesiac temu neo i ze dwie godziny sie pobawilem. Jestem przyzwyczajony do dyskryminacji ruchowej z wykrywaczy zachodnich i na poczatku mi nie pasowała dyskryminacja statyczna ale mozna się do tego przyzwyczaic. Moze nawet jest lepsza niz ruchowa bo praktycznie nie bylo falszywych sygnalow, ale cos za cos - wolniej sie szuka. Zasiegi sa takie jak trzeba. Dobrze lezy w rece, wygodny w obsludze. Widac ze zrobiony z glowa. Tyle ze kumpel jakos dlugo czekal, chyba z miesiac.
Robi Napisano 30 Wrzesień 2002 Napisano 30 Wrzesień 2002 Jak Rysa napisał - było wałkowane. Ja mam neo3 i jestem zadowolony - przyzwyczaiłem się do tej dyskryminacji statycznej (coś za coś - cena jest umiarkowana i widać to przy porównaniu ze sprzętem zachodnim). Pozostałe wrażenia - podobnie jak Rysa, a sprzęt mam już 2 miesiące.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.