Gość Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 WitamCzy ktoś spotkał się z Garrett GTA 1000 Crossfire ?Jeśli tak, czy możecie coś o nim napisać. Na co go stać i do jakich fantów jest najlepszy.
andarian Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 Wykrywacz ten to poprzednik GTAx1250. Jest on ukierunkowany na monetki i posiada calkiem fajne opcje. Problem z nim moze byc taki, ze nie jest on juz produkowany i choc wiekszosc czesci wymiennych podejdzie z 1250 to schody sie moga zaczac przy awarii elektroniki. Od 1250 rozni sie on w glownej mierze zaimplementowanym programem oraz procesorem poniewaz 1000 nie posiada DSP!!!, ktore zdecydowanie zwieksza zasieg detektora (eh ta cyfrowa obrobka sygnalow...). Sam w sobie wykrywacz jest bardzo dobry ale ze wzgledu na problemy z ewentualnym serwisem odradzalbym zakup, lepiej uzbierac troche wiecej kasy i kupic cos co jest jeszcze produkowane i na co mozna dostac gwarancje. Jesli chcesz to skontaktuj sie ze mna na priv to Ci podam troche wiecej info na temat tej wykrywki.Pozdrawiam, Andarian.
Gość Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 Dziękuje za odpowiedż. Dokładnie to mnie interesowało.W przypadku dalszych pytań z kontaktuje się na maila.Pozdrawiam.
proscan Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 Witam,To trochę marketingowo ryzykowne odstręczać od modeli, które przestały być produkowane.Kupując wykrywacz należy myśleć, że kiedyś się go zmieni (to jest naturalna kolej rzeczy). Nikt nie kupi wykrywacza wiedząc, że za kilka lat nie bedzie chętnego kupca z powodu ryzyka braku części zamiennych.W przypadku Gta 1000 faktycznie może być problem. Co prawda uważam, że elektronicznie to samo co 1250 (mogę się mylić) ale są nieco inne klawiatury. A życie uczy, że klawiatury foliowe mogą się zespuć - zwłaszcza gdy ktoś chce zaglądać do wnętrza wykrywacza. Nie porównywałem wyświetlaczy - tu też może być problem i to o wiele większy.proscan
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.