Jump to content

Bum w KGP

bjar_1

Recommended Posts

W konkursie na dzbana roku pozycja Kowalskiego i Suskiego może być bardzo zagrożona, wyłania się nowy lider.....

- Nie chcę domniemywać (...) ale są takie prezenty stylizowane chociażby na butelki alkoholu. Była taka sytuacja w moim okręgu, że ktoś wręczył butelkę stylizowaną na gaśnicę - mówił na antenie Polsat News Marcin Porzucek z PiS. 

26 minutes ago, fala napisał:

W konkursie na dzbana roku pozycja Kowalskiego i Suskiego może być bardzo zagrożona, wyłania się nowy lider.....

- Nie chcę domniemywać (...) ale są takie prezenty stylizowane chociażby na butelki alkoholu. Była taka sytuacja w moim okręgu, że ktoś wręczył butelkę stylizowaną na gaśnicę - mówił na antenie Polsat News Marcin Porzucek z PiS. 

Hmmm, czyli butelka się stylizowała na granatnik czy granatnik się stylizował na butelkę? Bez względu kto za kogo się przebrał, dobrze że nie zdążył "chlapnąć" w celach konsumpcji.  

Teraz, MonikaNJ napisał:

Bez względu kto za kogo się przebrał, dobrze że nie zdążył "chlapnąć" w celach konsumpcji. 

Zapytam inaczej, jak trzeba być nawalonym o 7:50 aby pomylić flaszkę gorzały z granatnikiem? 

Cały cyrk odbył się tuż po powrocie z UA, na 100% komediant robił cyrk przy innych  chwaląc się souvenirami i pijąc gorzałę. Nigdzie nie ma że był poddany badaniu alkomatem, może coś w karcie pacjenta w szpitalu będzie bo na pewno krew mu badali. 

Ufffffffffffff... kamień spadł mi z serca, na szczęście nie przebijając podłogi i stropów...
To jednak wina Ukraińców:

- Kiedy przestawiałem zużyte granatniki, będące prezentami od Ukraińców, doszło do eksplozji. (...) Wybuch był potężny, siła uderzenia przebiła podłogę, a z drugiej strony uszkodziła sufit - powiedział w rozmowie z RMF FM generał Jarosław Szymczyk.

Teraz, Czlowieksniegu napisał:

Ufffffffffffff... kamień spadł mi z serca, na szczęście nie przebijając podłogi i stropów...
To jednak wina Ukraińców:

- Kiedy przestawiałem zużyte granatniki, będące prezentami od Ukraińców, doszło do eksplozji. (...) Wybuch był potężny, siła uderzenia przebiła podłogę, a z drugiej strony uszkodziła sufit - powiedział w rozmowie z RMF FM generał Jarosław Szymczyk.

Taa, mataczenie czas zacząć.... wyjdzie że samo się nacisnęło.

"Tym prezentem okazał się granatnik. Jak ustalił nieoficjalnie Onet, w kilku niezależnych źródłach związanych ze służbami, do zdarzenia doszło w gabinecie komendanta w chwili, gdy był w nim on sam, wraz ze swoimi współpracownikami. Funkcjonariusze mieli oglądać tę broń. Nasi informatorzy twierdzą, że w pewnym momencie sam Szymczyk wziął granatnik do ręki i skierował w stronę drzwi pomieszczenia socjalnego w swoim gabinecie."

bodziu...

Autor, czyli The Original... pominął... liczbę mnogą...

"...zużyte granatniki, będące prezentami od Ukraińców..."

by Szymczyk

PS Niech ktoś, komu uwierzą, podpowie debilom, że z każdym dniem i nową wypowiedzią, się coraz mocniej pogrążają. Od początku dno i muł, ale zaczynają coraz bardziej w to dno od dołu pukać...

Naczelnemu alkoholikowi RP będzie to dopisane do katalogu jego wyczynów. Według przepisów na miejsce powinna wkroczyć prokuratura, a wkroczyła natychmiast ekipa budowlana i zatarła wszystkie ślady tego przestępstwa.

Dni pisowskiej szumowiny na szczęście są policzone, ale wszystkie przestępstwa tej bandy są katalogowane i będą rozliczone.

• Create New...

Important Information