fala Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 W konkursie na dzbana roku pozycja Kowalskiego i Suskiego może być bardzo zagrożona, wyłania się nowy lider..... - Nie chcę domniemywać (...) ale są takie prezenty stylizowane chociażby na butelki alkoholu. Była taka sytuacja w moim okręgu, że ktoś wręczył butelkę stylizowaną na gaśnicę - mówił na antenie Polsat News Marcin Porzucek z PiS. Link to comment
MonikaNJ Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 26 minutes ago, fala napisał: W konkursie na dzbana roku pozycja Kowalskiego i Suskiego może być bardzo zagrożona, wyłania się nowy lider..... - Nie chcę domniemywać (...) ale są takie prezenty stylizowane chociażby na butelki alkoholu. Była taka sytuacja w moim okręgu, że ktoś wręczył butelkę stylizowaną na gaśnicę - mówił na antenie Polsat News Marcin Porzucek z PiS. Hmmm, czyli butelka się stylizowała na granatnik czy granatnik się stylizował na butelkę? Bez względu kto za kogo się przebrał, dobrze że nie zdążył "chlapnąć" w celach konsumpcji. Link to comment
fala Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Teraz, MonikaNJ napisał: Bez względu kto za kogo się przebrał, dobrze że nie zdążył "chlapnąć" w celach konsumpcji. Zapytam inaczej, jak trzeba być nawalonym o 7:50 aby pomylić flaszkę gorzały z granatnikiem? Cały cyrk odbył się tuż po powrocie z UA, na 100% komediant robił cyrk przy innych chwaląc się souvenirami i pijąc gorzałę. Nigdzie nie ma że był poddany badaniu alkomatem, może coś w karcie pacjenta w szpitalu będzie bo na pewno krew mu badali. Link to comment
Czlowieksniegu Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Ufffffffffffff... kamień spadł mi z serca, na szczęście nie przebijając podłogi i stropów... To jednak wina Ukraińców: - Kiedy przestawiałem zużyte granatniki, będące prezentami od Ukraińców, doszło do eksplozji. (...) Wybuch był potężny, siła uderzenia przebiła podłogę, a z drugiej strony uszkodziła sufit - powiedział w rozmowie z RMF FM generał Jarosław Szymczyk. Link to comment
fala Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Teraz, Czlowieksniegu napisał: Ufffffffffffff... kamień spadł mi z serca, na szczęście nie przebijając podłogi i stropów... To jednak wina Ukraińców: - Kiedy przestawiałem zużyte granatniki, będące prezentami od Ukraińców, doszło do eksplozji. (...) Wybuch był potężny, siła uderzenia przebiła podłogę, a z drugiej strony uszkodziła sufit - powiedział w rozmowie z RMF FM generał Jarosław Szymczyk. Taa, mataczenie czas zacząć.... wyjdzie że samo się nacisnęło. "Tym prezentem okazał się granatnik. Jak ustalił nieoficjalnie Onet, w kilku niezależnych źródłach związanych ze służbami, do zdarzenia doszło w gabinecie komendanta w chwili, gdy był w nim on sam, wraz ze swoimi współpracownikami. Funkcjonariusze mieli oglądać tę broń. Nasi informatorzy twierdzą, że w pewnym momencie sam Szymczyk wziął granatnik do ręki i skierował w stronę drzwi pomieszczenia socjalnego w swoim gabinecie." Link to comment
Czlowieksniegu Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 bodziu... Autor, czyli The Original... pominął... liczbę mnogą... "...zużyte granatniki, będące prezentami od Ukraińców..." by Szymczyk PS Niech ktoś, komu uwierzą, podpowie debilom, że z każdym dniem i nową wypowiedzią, się coraz mocniej pogrążają. Od początku dno i muł, ale zaczynają coraz bardziej w to dno od dołu pukać... Link to comment
fala Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Ciekawe kogo obciążą za remont budynku? Będzie to potraktowane jako wypadek w pracy? Dawno, dawno temu rozwaliliśmy drzwi w kiblu szkolnym, był dywanik i staruszkowie musieli pokryć koszty nowych drzwi i wymiany. Link to comment
Jedburgh_Ops Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Naczelnemu alkoholikowi RP będzie to dopisane do katalogu jego wyczynów. Według przepisów na miejsce powinna wkroczyć prokuratura, a wkroczyła natychmiast ekipa budowlana i zatarła wszystkie ślady tego przestępstwa. Dni pisowskiej szumowiny na szczęście są policzone, ale wszystkie przestępstwa tej bandy są katalogowane i będą rozliczone. Link to comment
Dennis Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Bez dwóch zdań - nawet jeden włos mu z głowy za to nie spadnie. Przezorna bestia Link to comment
bodziu000000 Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 I parę pytań które się przewijają w związku z tym "zamachem" Link to comment
Czlowieksniegu Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 btw- ale serio, bardziej serio.... Ktoś widział/słyszał/wie, czy i co na to bum Nadzór Budowlany? Tym bardziej, im do większych dziur się PP przyznaje... Link to comment
Recommended Posts