Jump to content

Bum w KGP

bjar_1

Recommended Posts

12 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Prokuratura Regionalna w Warszawie wszczęła śledztwo w sprawie zdarzenia mającego miejsce w budynku Komendy Głównej Policji - poinformował rzecznik tej prokuratury prok. Marcin Saduś. 

Jak przekazał, śledztwo zostało wszczęte w czwartek. - Postępowanie prowadzone jest w kierunku czynu polegającego na nieumyślnym spowodowaniu gwałtownego wyzwolenia energii, które zagrażało życiu lub zdrowiu wielu osób albo mieniu w wielkich rozmiarach - wyjaśnił prokurator.

Karma wraca.

Właśnie wróciła do dowództwa milicji piss - do damskich bokserów pałujących dziewczyny i kobiety ze Strajku Kobiet. Pałujących, wyłamujących im ręce ze stawów, łamiących im ręce w wielu miejscach, czyniących z nich inwalidki na całe życie.

Pisowska milicja ma za swoje. Jakim trzeba być debilem - czyli czymś typowym dla piss - żeby sprawdzać sobie taki sprzęt? Jakim? Jaka wielka szkoda, że ta partyjniacka, serwilistyczna pisowska milicja nie dostała w prezencie sowieckiej kopii miny Claymore'a - bo jest taka i jest znana na Ukrainie - bo efekt byłby jeszcze lepszy.

Teraz, bjar_1 napisał:

na nieumyślnym spowodowaniu gwałtownego wyzwolenia energii

No i umyślnym wyzwoleniu niewyobrażalnej głupoty. Te osiem lat za posiadanie powinien dostać , za nielegalny wwóz też coś ,powinien się nie wywinąć. Ale wyjdzie na to że to Tusk mu podrzucił. otumanił gorzałą i namówił do zabawy tą rurą.

11 hours ago, fala napisał:

No i umyślnym wyzwoleniu niewyobrażalnej głupoty. Te osiem lat za posiadanie powinien dostać , za nielegalny wwóz też coś ,powinien się nie wywinąć. Ale wyjdzie na to że to Tusk mu podrzucił. otumanił gorzałą i namówił do zabawy tą rurą.

Ja słyszałem, że Ukraińcy porwali mu rodzinę i kazali wywieźć ten granatnik. Podobno ma pseudonim operacyjny "komediant główny policji".

bjar

"Tymczasem w chorych głowach... "

I w ten prosty sposób, zamiast jak człowiek wziąść na klatę, osoby o nienachalnej inteligencji próbuję umoczyć, dodatkowo, wszelkie możliwe służby, które nie dopilnowały, nie sprawdziły, nie kontrolowały...
Musi kolejny raz, abstrahując od głupoty i kandydatury na miejsce medalowe w Nagrodzie Darwina, mamy tupolewizm level master.

PS Czuję się zmartwiony i rozczarowany- nikt nie broni dzbanów?

Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

Czuję się zmartwiony i rozczarowany- nikt nie broni dzbanów?

Nie do obrony.

Jestem związany z prawnikami i kancelariami prawnymi. KGP i jej szef są teraz olbrzymim pośmiewiskiem wśród polskich prawników. Kancelarie prawne mają lepsze procedury bezpieczeństwa niż aparat siłowy partii piss.

Teraz, Merill_Marauder napisał:

W ogóle wiecie, że komediant ma status poszkodowanego? :D

"Bezpośrednio po zdarzeniu prokuratorzy z tutejszej jednostki wykonali czynności procesowe. Status pokrzywdzonych mają aktualnie trzy osoby, w tym Komendant Główny Policji" - podał"

Już o tym pisałem, a będzie tak....

nagr.jpg

Edited by fala
  • Haha 1
  • Create New...

Important Information