kicek1902 Posted August 1 Share Posted August 1 witam przedmiot ciekawy ale nic o nim nie znalazłem Link to comment
igor999 Posted August 1 Share Posted August 1 Szkoda,że nie znalazłeś słownika ortograficznego. 1 Link to comment
bialawy Posted August 1 Share Posted August 1 6 godzin temu, igor999 napisał: Szkoda,że nie znalazłeś słownika ortograficznego. Oczy krwawią... Niestety ta ortograficzna patologia się szerzy, ale trzeba z tym walczyć... Link to comment
kicek1902 Posted August 1 Author Share Posted August 1 bialawy nie powinno być białawy 1 1 Link to comment
Cyrograf15 Posted August 1 Share Posted August 1 Czy jak poprawię na klutka to będą Panowie ukontentowani ? Wojtek Link to comment
takafura Posted August 1 Share Posted August 1 48 minut temu, Cyrograf15 napisał: Czy jak poprawię na klutka to będą Panowie ukontentowani ? Wojtek Ja tam nigdy nie byłem orłem z ortografii a raczej jaszczembiem, nie rzucam więc nigdy pierwszy kamieniem ;) Link to comment
bialawy Posted August 2 Share Posted August 2 8 godzin temu, kicek1902 napisał: bialawy nie powinno być białawy Nie... Ponieważ nick w moim przypadku wynika z loginu skrzynki e-mail, a tam jakbyś nie zauważył nie ma polskich znaków... Tak więc... PiS off (tak wiem, że powinno być piss off!) Pozdr. Link to comment
Kee Posted August 2 Share Posted August 2 (edited) Wy tu gadu gadu a kłudka dalej niezidentyfikowana Edited August 2 by Kee Link to comment
wojtek780412 Posted August 2 Share Posted August 2 Wyraźnie widać koronę,więc na pewno to jest krulewska kłudka, albo kłutka carska. Link to comment
bialawy Posted August 2 Share Posted August 2 18 minut temu, wojtek780412 napisał: Wyraźnie widać koronę,więc na pewno to jest krulewska kłudka, albo kłutka carska. Może do pasa cnoty jakiejś królewny? albo carycy jakiejś.... Link to comment
Edmundo Posted August 2 Share Posted August 2 1 godzinę temu, bialawy napisał: Może do pasa cnoty jakiejś królewny? Albo haka analnego jakiegoś "krula" Link to comment
Recommended Posts