Bocian 0 Posted February 3, 2019 Author Share Posted February 3, 2019 9 minut temu, Tyr napisał: próba fotki i nie wlizło 7,4mb? Chwilowo? Jest limit uploadu 10MB, powinno zadziałać. Quote Link to post
Tyr 329 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Wystąpił błąd podczas przetwarzania pliku- 200 - przy dużym 7,4 mb, małe foto 198 kb wlazło... Quote Link to post
czestar 34 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 34 minuty temu, Bocian napisał: Jest limit uploadu 10MB, powinno zadziałać. no,no jest full wypas Quote Link to post
Bocian 0 Posted February 3, 2019 Author Share Posted February 3, 2019 6 minut temu, Tyr napisał: Wystąpił błąd podczas przetwarzania pliku- 200 - przy dużym 7,4 mb, małe foto 198 kb wlazło... Jaki rodzaj pliku? .jpg? Quote Link to post
Bocian 0 Posted February 3, 2019 Author Share Posted February 3, 2019 2 minuty temu, bjar1 napisał: Boćku, weno sprawdź moje konta - mam chyba bjar1 i bjar_1. Jakby to pierwsze wykasować, to by było O.K. Loguje mnie samoczynnie na pierwsze. Juz polaczone i to nie dwa a nawet trzy konta Quote Link to post
bjar_1 372 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Nawet nie wiedziałem, że tyle mam Dzięki! Quote Link to post
zebu74 0 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 No i spoko ,na razie jest O.K Quote Link to post
bjar_1 372 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 5 minut temu, zebu74 napisał: No i spoko ,na razie jest O.K O.K. to było do dzisiaj Quote Link to post
Erih 88 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 (edited) 1,2,3, próba spraya Edyta, fajnie, poszło prawie nie zmniejszone. Edited February 3, 2019 by Erih Quote Link to post
bjar_1 372 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Gify chodzo? Chodzo... Quote Link to post
DJ MHz 1 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Po wejściu w galerię, "opcja nie dostępna dla Twojego konta" ? Quote Link to post
Bocian 0 Posted February 3, 2019 Author Share Posted February 3, 2019 6 minut temu, DJ MHz napisał: Po wejściu w galerię, "opcja nie dostępna dla Twojego konta" ? Tak uruchomie to za pare dni jak ludzie ochlona, na razie mamy zalew problemow z "przebudzonymi wielokontowcami" Quote Link to post
Tyr 329 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Erih jaką dałeś wejściową wielkość? Quote Link to post
Bocian 0 Posted February 3, 2019 Author Share Posted February 3, 2019 2 minuty temu, Tyr napisał: Erih jaką dałeś wejściową wielkość? Tu chyba tkwi problem. Grafiki powyżej 1200-1600px są przetwarzane a oryginały usuwane. I tu chyba się sypie. Quote Link to post
Tyr 329 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Tak jak mówisz zmniejszyłem do 1599x1199 i wlazło poprzednio było grubo powyżej 5000 Quote Link to post
pumpernikiel 16 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Panie Bocianie. Przeglądałem dział identyfikacja bez "bilonu". Zauważyłem problem ze zdjęciami wstawionymi za starego forum. W niektórych przypadkach są duże ale bardzo rozmazane. Nie znam się ale w niektórych wątkach należałoby powrócić do starych, małych oryginalnych zdjęć. One już w tedy były słabo widoczne ale teraz jest o wiele gorzej. Quote Link to post
Bocian 0 Posted February 3, 2019 Author Share Posted February 3, 2019 6 minut temu, pumpernikiel napisał: Panie Bocianie. Przeglądałem dział identyfikacja bez "bilonu". Zauważyłem problem ze zdjęciami wstawionymi za starego forum. W niektórych przypadkach są duże ale bardzo rozmazane. Nie znam się ale w niektórych wątkach należałoby powrócić do starych, małych oryginalnych zdjęć. One już w tedy były słabo widoczne ale teraz jest o wiele gorzej. Tyle że my je po prostu linkujemy do katalogów w których były zawsze, w żaden sposób ich nie modyfikujemy w stosunku do starego forum. Quote Link to post
czestar 34 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 2 godziny temu, zebu74 napisał: 15 minut temu, Bocian napisał: Tyle że my je po prostu linkujemy do katalogów w których były zawsze, w żaden sposób ich nie modyfikujemy w stosunku do starego forum. ja nie mam takiego problemu,klikam na zdjęciu i automatycznie zmniejsza się do odpowiedniej wielkości. Quote Link to post
Tyr 329 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 szkoda, że nie widać gdzieś użyszkodników online. W starym było lepiej a tu tyle trudu trzeba sobie zadać żeby sprawdzić czy ulubieńcy właśnie są;) Quote Link to post
Szybki55 19 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Witam Pozmieniało się nieźle, ale do wszystkiego się człowiek przyzwyczai. Pozdro Quote Link to post
Bocian 0 Posted February 3, 2019 Author Share Posted February 3, 2019 12 minut temu, Tyr napisał: szkoda, że nie widać gdzieś użyszkodników online. W starym było lepiej a tu tyle trudu trzeba sobie zadać żeby sprawdzić czy ulubieńcy właśnie są;) https://forum.odkrywca.pl/online/ Quote Link to post
Sobiepan 1 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Mam 2 pytanka do poniższego fragmentu: "Korzystając z naszej strony akceptujesz zakaz publikowania materiałów, które są niezgodne z prawdą lub mają charakter zniesławiający, niedokładny, obraźliwy, wulgarny, szerzący nienawiść, są napastliwe, obsceniczne, bluźniercze, zorientowane seksualnie, groźne, naruszają prywatność osób trzecich lub w w jakikolwiek inny sposób naruszają obowiązujące normy prawne. Użytkownicy zobowiązani są zakazem publikacji wszelkich materiałów chronionych prawem autorskim - chyba, że jesteś właścicielem praw autorskich lub są własnością właściciela strony". 1. Co to są materiały "zorientowane seksualnie" i "groźne"? 2. Gdyby dosłownie traktować wyimek o zakazie publikacji materiałów objętych prawem autorskim, oznaczałoby to, że nie można nawet newsa podlinkować. Czy tak jest? Quote Link to post
Tyr 329 Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Bocian, wiem, że jest ta zakładka ale może można by tych "gościów" zbić do kupy ilu ich tam jest a widoczni byli by użytkownicy zalogowani? Quote Link to post
Recommended Posts