Jump to content
ekiosk egazety next prenumerata
Sign in to follow this  
bikemax771

Tesoro Vaugero defekt Problem

Recommended Posts

Po włączeniu wykrywacza kilka standartowych piknięc i wykrywacz ciagle daje sygnał zero reakcji na metale ciągle piszczy co to może być...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wygląda to na problem z sondą lub jej kablem. Sprawdź na innej czy wykrywacz pracuje normalnie. Jeśli będzie ok, prawdopodobnie odlutował się któryś z kabelków przy wtyczce, lub kable uległ przerwaniu. Znajomy miał w swoim egzemplarzu problemy z odrywającymi się kabelkami przy wtyczce i z tego co pamiętam naprawiał to samodzielnie, więc nie jest to skomplikowana operacja :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Koniec świata...Bikemax771, który w życiu poprawnie zdania nie napisał i ma do naprawy ''Vaugero'' poucza kogoś jak się poprawnie pisze...koniec świata :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ponadto, Bikemax771 wykrywacza do Proscana raczej nie wyśle bo kiedyś na tym forum wypisywał o nim różne bzdury :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...

Important Information