viator01 2 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 I jak statystyki? Ilu się zgłosiło? Link to post Share on other sites
toska 80 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Hebdy nima a yeti jako że szkołę wieczorową kończył to za jasnego dnia z liczeniem u niego nie teges Link to post Share on other sites
Hebda 0 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Ja kartki tylko wlepiam.Nie będę ich nikomu zabierał,swoich dość mam:) Link to post Share on other sites
Czlowieksniegu 0 Posted April 2, 2015 Author Share Posted April 2, 2015 toska (515 / 20) 2015-04-02 10:29:50yeti jako że szkołę wieczorową kończył to za jasnego dnia z liczeniem u niego nie teges"Nie ma śmiacia...Faktycznie- gdy mnie po raz kolejny z pewnego bardzo szacownego wrocławskiego LO wyciepali, to maturę zdawałem w liceum dla pracujących :-)Dwa- Hebda, z powodów oczywistych, jest pewnych funkcji pozbawiony... A jedną z niewielu, które ma* to nadawanie nagród...* pozostałe, to np wędkarstwo w akwenach niewielkich i zamkniętych, tudzież jak otworzyć karton z sokiem"- do szklanych pojemników nie jest jeszcze dopuszczany... BHP po prostu... Link to post Share on other sites
sonicsquad 2 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 miało nie być podśmie hujków z wędkarstwa sadzawkowego :D Link to post Share on other sites
woytas 0 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Zgłosiła się jedna osoba. Jak widać reszcie nie zależy. Tak więc to była ostatnia amnestia. Bo po co następne? Link to post Share on other sites
Czlowieksniegu 0 Posted April 2, 2015 Author Share Posted April 2, 2015 Ludzie małej wiary po prostu...Ale czemu się dziwić- herbatę piją. Link to post Share on other sites
sonicsquad 2 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Może po prostu kasy nie mają przed świętami? ;) Link to post Share on other sites
Jacek Dąbrowski 0 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 A alusy w jotpegu to pies? Ja tam wysłałem jakby co. :DPozdrawiam Link to post Share on other sites
walezy 0 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Towarzystwo wzajemnej adoracji czy swingersi? miało nie być podśmie hujków z wędkarstwa sadzawkowego :D" a jeszcze wczoraj ch..jem było nie akceptowane. Link to post Share on other sites
sonicsquad 2 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Yeti jak wpadniedo mnie, to za tę spacje pejsami mnie wysmaga... Link to post Share on other sites
Laiso 0 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Witam Brak chętnych nie jest powodowany datą w jakiej powstał ten temat a brakiem wiary w wasze słowa, na co dzień można tu obserwować jak pilnujecie zasad które sami nie jednokrotnie na tym forum naginacie lub łamiecie przez co zaufanie do moderacji tego forum jest mocno przeciętne.I nie jest to moja uszczypliwość a puenta rozmowy z kilkoma osobami bywającymi na tym forum, chociaż zdanie podzielam.Pozdrawiam Link to post Share on other sites
wodzu_ 0 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Ja chcę medal co mi tam. Link to post Share on other sites
toska 80 Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Yeti mnie prosił coby odświeżyć wątek bo jak by on to zrobił to było by znowu że podpucha. Link to post Share on other sites
tyfus 0 Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=751203#1854580 Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.