habs Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 Witam Kolega prosił mnie o identyfikację rozerwanej eksplozją odznaki .Widnieją na niej czołg z dwoma lufami , u góry resztki napisu BA , pod spodem litery C O .Metal nierdzewka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
habs Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 Z tyłu część numeru 9?993 Proszę i info , bo ja nic podobnego w sieci nie znalazłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
r80r Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Resztki medalu za odwage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r80r Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Radziecki wykonany ze srebra a na odwrocie nr.nadania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
habs Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 Dzięki , a ja szukałem wśród niemieckich bo znaleziony przy wysadzonym niemieckim magazynie amunicji . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
habs
Witam
Kolega prosił mnie o identyfikację rozerwanej eksplozją odznaki .
Widnieją na niej czołg z dwoma lufami , u góry resztki napisu BA , pod spodem litery C O .
Metal nierdzewka .
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.