major02 0 Posted September 7, 2010 Tak jak w tym temacie pisaliśmy http://odkrywca.pl/wykopki-w-lodzkim,676280.html#676280 Można by się panowie umówić na jakieś wspólne wykopki i troszkę pokopać, a później można by siąść przy jakimś piwku. Oczywiście z góry by ustalić jakiś termin. Quote Share this post Link to post Share on other sites
plaster180 0 Posted September 7, 2010 jestem za ja tylko weekendy i w tygodniu do 13.00 bo niestety praca. coś trzeba robić. Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted September 7, 2010 Ja również na tygodniu mam pracę;)Oczywiście że jak coś to w jakiś weekend. Quote Share this post Link to post Share on other sites
plaster180 0 Posted September 7, 2010 może ktoś dołączy im większa ekipa tym będzie fajniej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sid30 0 Posted September 8, 2010 witam może w niedziele 12.09 po bajzlu można gdzieś podskoczyć pokopać w okolice łodzi ma ponoć nie padac ! :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
spid3r 0 Posted September 8, 2010 ja chętnie się dołączę gdzieś blisko Łodzi :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted September 8, 2010 może gdzieś koło zalewu sulejowskiego by pochodzić?? ja ostatnio czeszę te rejony i nawet mam zacne wykopki;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
spid3r 0 Posted September 8, 2010 Zalew to rzeczywiście rzut beretem od Łodzi :|Ja jestem za okolicami aleksandrowa Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted September 9, 2010 W niedzielę będę czesał okolice Tomaszowa Mazowieckiego z kolegą więc jak coś to zapraszam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
speed 0 Posted September 9, 2010 Major02-nie obiecuję że dojadę,ale podaj godziny w jakich będziesz czesał,może dołączę.Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
spid3r 0 Posted September 9, 2010 Grzesiu wpadniesz tez po mnie ? :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
speed 0 Posted September 9, 2010 Jak pojadę to pewnie wpadnę......Ale tak jak napisałem,nic nie obiecuję. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spid3r 0 Posted September 9, 2010 Ehhh masz przefikane z ta pracą ;pjak coś daj znak sygnał. Chyba, że ktoś w okolice aleksandrowa zdecyduje się uderzyć to se sam jakoś dojade ;p Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted September 9, 2010 pewnie od rana i jakoś do wieczorka, aż fajek i browarka nie braknie:)))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted September 9, 2010 ewentualnie w Las łącki można się przejechać;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
cacodaemon-skc 0 Posted September 9, 2010 na niedzile 100% jeśli w stronę wawy, a znajomy na 55% Major ma namiary do mnie jednoczmy się w kupie siła" Quote Share this post Link to post Share on other sites
speed 0 Posted September 10, 2010 Jak na dzisiaj to jadę,mam nadzieję że nic się nie zmieni Quote Share this post Link to post Share on other sites
kloki 0 Posted September 10, 2010 To gdzie w końcu uderzacie? Ja jestem z TM, ale nie wiem czy będę miał czas w niedzielę. Jeśli chodzi o sprzęt to nie powalam, bo narazie biegam na Tesoro Conquistador, ale węszę za czymś nowym - może Tejon, może De Leon... Quote Share this post Link to post Share on other sites
spid3r 0 Posted September 10, 2010 jak speed jedzie i mnie zabierze to ja chętnie się włączam w akcje :D Żonu w pracy będzie to można pochulać ;p Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted September 10, 2010 Kloki jesteś z Tomaszowa Maz. (TM) Czy my się nie znamy czasem, bo ja też jestem z Tomaszowa Maz. Jak coś to odezwij się do mnie na gg:9882349 Quote Share this post Link to post Share on other sites
cacodaemon-skc 0 Posted September 11, 2010 czekam na poważną odpowiedź kochani, dziś jestem dostępny do 22 więc niech się trafi dobra dusza i postanowi coś. Major02" Quote Share this post Link to post Share on other sites
speed 0 Posted September 11, 2010 No coż spid3r,niestety nie mogę Cię zabrać.....Sam też nie jadę...Owocnych wykopków Quote Share this post Link to post Share on other sites
major02 0 Posted September 11, 2010 szkoda że odpadacie, ale jak by coś się zmieniło to ja jutro o 6:00 jadę na wykopki Quote Share this post Link to post Share on other sites
kloki 0 Posted September 15, 2010 I jak tam okopokopacze weekend się udał? Quote Share this post Link to post Share on other sites
spid3r 0 Posted October 12, 2010 Ja teraz w końcu po bólach, zniechęceniach i trudach zdałem niedawno prawko, teraz tylko odbiór prawka za kilka dni,zaraz po samochodzik i jak coś wymodzicie to chetnie sie w weekendy wybiorę :d Quote Share this post Link to post Share on other sites